2016. december 7., szerda

Aluminium profilok forgalmazása

Több ezer alumínium profil és lemez, akár díjmentes házhoz szállítással. Egyedi igények megvalósítása tanácsadás, tervezés, profil gyártás. A sokoldalúan felhasználható alumínium profilok mellett széles választékban kínáljuk hozzá illeszkedő legkülönbözőbb kiegészítőket. A kínálatunkban szerepelnek Item kompatibilis, Bosch kompatibilis és MiniTec kompatibilis aluprofilok. Alumínium termékek forgalmazása.


Az alumínium meleg- illetve hideg alakíthatósága kitűnő.

Széles körű felhasználhatósága az ipar számos területén hasznosítható. A kis tömeggel, a jó korrózióállósággal, a jó felületi minőséggel, valamint megfelelő mechanikai tulajdonságokkal teszi sokrétűen felhasználható. Kijelentem, hogy az egységes adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót megismertem és hozzájárulok, hogy a Vasáruház Kft. BOSCH Rexroth és ITEM rendszerekkel teljes mértékben kompatibilis alumínium profilok , valamint az ezekhez szorosan kapcsolódó kötő- és kiegészítő elemek forgalmazása.


A profilok extrudálással készülnek, kezeletlen nyers felülettel, AlMgSi ötvözetben. Our ranges of aluminium windows, doors and curtain wall systems are suitable for commercial, residential, leisure and healthcare applications. Ma már kaphatók úgynevezett Light – könnyített aluprofilok is, melyeket jól használhatunk könnyebb gépvázak, keretek, vagy akár különböző állványzatok építésére.


Természetesen ilyen esetben mindig. Free Shipping on eBay.

APU AG cégcsoport tagja. Cégünk meghatározó szereplő a magyarországi építőipari profilok piacának, amely egyedi, ipari célú termékgyártást is hosszabb ideje folytat. Büszkék vagyunk arra, hogy magyar gyártású BOLTA és Profilplast branddel ellátott termékeink Európa számos országában ismertek. Az ITEM alumínium profilok , az elcom konvejor szalagos és palettás szállítórendszerek, és az IGUS energialánc építőelemekkel segítségével a moduláris rendszerek területén és a gépiparban, idő- és költséghatékony gyártás valósítható meg.


Szerepe szerint a fémprofil lehet rögzítő profil, szegélylemez, sín, zsanér, befoglaló profil stb. Nem is lennénk igazi hozzáértők, ha nem vágtunk volna bele az élvédők és profilok értékesítésébe, hiszen jól tudjuk, hogy a megrendelői igények rohamosan szélesednek. Ebből kifolyólag – szó szerint – résen vagyunk ezen a téren is. A technikai újításoknak köszönhetően készletünkön a legkülönfélébb.


A MARSHALL korszerű alumínium nyílászárói hőhídmegszakító betéttel rendelkeznek, ezért nem csak kiemelkedően tartósak, de a hőszigetelési tulajdonságaik. Fő tevékenységünk alumínium félgyártmányok forgalmazása kis- és nagykereskedelmi mennyiségben, igény szerint méretre vágva és forgácsolva, illetve rajz szerint akár készre is gyártva! Köszöntjük oldalunkon! Az építőipar, a lakatosipar, a barkácsolás egyik legfontosabb anyagával a különböző alapanyagú és formájú profillal, és annak gyártásával, forgalmazásával és feldolgozásával foglalkozó cégeknek, vállalkozásoknak, lehető legteljesebb bemutatása honlapjaikon, elérhetőségeiken keresztül.


Supplier High Quality, Competitive Price! No Order Too Large or Too Small. Metals4U - Where The Trade Goes! Aluminium is the most abundant metal on the planet and has many.


Hőre lágyuló műanyaglemezek, plexi, polikarbonát, polisztirol, PVC, poliészter lemezek és fóliák, illetve alumínium profilok forgalmazása és megmunkálása, építőipari szerelése, illetve különféle promóciós termékek importja és értékesítése. Rövid szállítási határidővel, előre utalásos fizetési móddal.

Lehetőség van vastaglemez vágatok és körlemez vágatok vásárlására egyaránt. Igény szerint legyártjuk vázrajz szerinti megtervezett, egyedi alumínium profilját 5kg mennyiségtől, 6-hét. L-Technic Magyarország kft. A kezdeti időszakban elsősorban az alumínium, a hengerelt termékek és sajtolt profilok forgalmazása dominált, majd fokozatosan bővítettük termékpalettánkat.


Duroflex profilok és vágólécek. A kisajtolás célja különböző alakú rudak (idomok, profilok ), csövek és. Kisajtolással minden képlékenyen alakítható fém, fém.


Ezen alumínium ajtók lépcsőházi használatra tökéletesek, élettartamuk sokszorosa a műanyag bejárati ajtókénál. A műanyag bajárati ajtókkal szemben jóval erősebb. Az ár tartalmaz méter alumínium profilt és a hozzá való fedlapot. Gipszkartonba építhető, kialakításának köszönhetően a fém profil teljesen láthatalan marad. Improve Your Business ROI - Get a Better Deal on Aluminum Led Profile Wholesale.


Orders Delivered Next Day. LED szalag nem tartozék.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések