2016. december 20., kedd

Fészek áruház győr csempe

A FÉSZEK ÁRUHÁZ egy jól ismert név a belsőépítészet, lakberendezés, gépészet területén. Mai nyelvhasználattal élve Magyarország első barkácsáruháza, pontosabban barkácsáruház-hálózata volt. Jól képzett eladók, óriási választék, ingyenes szaktanácsadás, rendszeres, szezonális akciók. NAGY Építőanyag Áruház , Győr - NAGY Csempe Kft.


Csempe , padlólap és komplett fürdőszoba felszerelések. Miért érdemes nálunk vásárolnia?

Piktor Festékbolt: Győr egyik legszebb és legnagyobb választékú festék és háztartási vegyi áru üzlete. Nemcsak fal-, zománc vagy homlokzatfestékekben vagyunk otthon, de szerszámok, ragasztóanyagok, tapéták, dekorációs kellékek és az autófestékek területén is. Kínálatunkban megtalálhatóak a hagyományos gazdabolti termékek, növény védőszerek, vetőmagok, kerti szerszámok és gépek széles választéka. Kiemelt szakkereskedésként képviseljük a következő márkákat: Oleo-Mac, Al-ko, Solo by Al-ko, MTD Wolf Garten, Hecht, Felco.


Az Ön böngészőjének beállításai tiltják a cookie-kat. Annak érdekében, hogy a honlap funkciói korlátozás nélkül használhatóak legyenek, kérjük, engedélyezze a cookie-kat, és frissítse az oldalt. Fő tevékenységünk csempe és padlólap ill.


Domex darab és méteres szőnyeg, pvc valamint laminált parketta forgalmazása.

Ezekből igen széles választékot igyekszünk biztosítani készletről: hazai, olasz és spanyol csempegyártók több mint száz termékét kínáljuk. Csempe és járólap érvényes árakkal, ingyenes, országos házhozszállítással. Rövid határidő, széles választék. Rengeteg kép elkészült fürdőszobákról. Miközben a szakember a szebbnél szebb járólapokat, csempéket mutatta.


Bemutató termeinkben óriási csempe és szaniterválasztékkal várunk. Fészek Csempe megosztotta a bejegyzését. Szeretnénk több segítséget adni a felújításhoz, hogy mire érdemes figyelni és milyen szempontokat kell figyelembe venni egy-egy termék kiválasztásánál. Jelenleg nyitva tartó Áruház Győr településen és további adatok mint cím, telefonszám és térkép. A Dunántúl legnagyobb fürdőszoba szakáruháza.


A kő hatású burkolatok csak megjelenésükben hasonlítanak a valódi kövekre, tetszetős megjelenésüknek és sok előnyös tulajdonságaiknak köszönhetően nagyon elterjedtek. Minőségi akciós Zalakerámia burkolat, olasz, spanyol járólap, csempe , Hansgrohe csaptelep, fürdőszoba bútor, ká zuhanykabin kapható fürdőszoba. Külön kiemelve a csempe , járólap, vinyl padló, laminált parketta és a szalagparketta kereskedelmünket, illetve a szakembereink által végzett csempe , járólap, vinyl padló, laminált parketta és szalagparketta lerakást. Saját járműveinkkel a házhozszállítást is biztosítjuk.


A kivitelezést pedig cégünk saját. A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti. A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.


Kinálatunkban megtalálhatóak: magyar, olasz, spanyol.

Zuhanykabin, ajtó, kádparaván. CSEMPEBOLT - CSEMPECENTER - FÜRDŐSZOBA BEMUTATÓTEREM BUDAPEST Budapesti csempeboltunkban, fürdőszoba bemutató termünkben minőségi csempék, járólapok széles választékával várjuk az érdeklődőket. A legnépszerűbb laminált padlókat és parkettákat megtekintheti bemutatótermeinkben: Budapesten a Lurdy Házban, Home Centerben és Egerben a Royal Kerámiában.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések