2016. május 12., csütörtök

Neofix dauervíz használata

Gyanítom, hogy neofix a bűnös a dologban, és a helytelen technika. Nekem egyenesítették ki dauervizzel a hajam. Vannak fújós balzsamok, amik jók, de attól függetlenül kimoshatót is kell használni.


Neofix dauervíz , 1ml – webshop árajánlata. A dauervíz maradék nélküli eltávolítása, az alapos kiöblítése a hajból azért fontos minden típusú dauervíznél, mert a dauervíz és a dauer fixáló találkozásakor nagyon heves hő hatás keletkezik, és ez égeti meg a hajat, ekkor törhet le! A dauervíz soha nem égeti el a hajat, téves a sokakba rosszul beidegződött. A haj tartós hullámosítására szolgáló dauervíz készítmény (hideg dauer) minden hajtípusra.


A készítmény a hajas fejbőrrel érintkezve érzékeny egyéneknél irritatív és allergiás tüneteket válthat ki, amely kellő óvatossággal és rendeltetésszerű alkalmazással elkerülhető. Ft értékben kell vásárolnia az ingyenes szállításért. Cégünk, a Szendrei Kft. NEOFIX hideg dauervíz 1ml. Szépségápolási termékek forgalmazása.


Regisztráljon szakmai partnerünkként! Fodrászok, kozmetikusok, masszőrök, s minden felhasználónk, aki a szépségipar területén dolgozik, kedvezménnyel vásárolhatja meg az általunk forgalmazott termékeket! A dauer, dauerolás kényes művelet mivel a dauervízzel megbontjuk a haj szerkezetét. A dauervíz minőségén nem szabad spórolni, ezért csak a legjobb dauervízeket forgalmazzuk! Lisap Delise 1D savas, kímélő dauervíz , 2ml.


A dauervízzel megbontjuk a haj szerkezetét, ezért nagyon fontos dauervizek minősége. Az oldalon található dauervíz márkák használata minden hajtípus dauerolására alkalmasak, így a legjobb bio dauerolással garantáljuk a dauerolt. A hajat kíméletesen ápolja, miáltal a haj 3-mosásig könnyebben fésülhetővé válik. Matrix Opti Wave Coloured dauervíz festett hajra, 2mli- Hosszantartó hull. Subrina Perm dauervíz – 1L.


A dauer kényes művelet mivel megbontjuk a haj szerkezetét, ezen nem szabad spórolni, ezért csak a legjobb dauer vizeket forgalmazzuk! A Frizura Fodrászkellék és Fodrászcikk üzletben, Bio dauer víz termékeink kizárólag Európa legnagyobb szakmai múlttal rendelkező, a legkorszerűbb bio technológiákat használó gyártóitól származnak. Használata erősen göndör fürtöket eredményez. Speciális hatóanyag tartalmának köszönhetően a haj megőrzi természetes nedvességtartalmát és rugalmasságát. Nehezen kezelhető, erős szálú hajra ajánlott.


Van saját fixálója ami 1-ezer forint. A boltban azt mondták, hogy sós langyos vízzel szokták fixálni. A dobozon pedig az van, hogy 1--os hidrogén-peroxiddal kell fixálni! Valaki próbálta már sós vízzel?


Ft Bruttó ár: 1Ft. Kívánságlistához adom! Ha nem öblítjük ki tökéletesen a dauer vizet a hajból, a két anyag találkozása égetheti meg a hajat, ekkor törhet le!


Kallos dauervíz normál, 5ml. A dauervíz használata , a dauerolás, megfelelő kivitelezése soha nem égeti el a hajat, téves a sokakba rosszul beidegződött kifejezés! Mely egyet jelent a megerősített varázslattal, ami az élénk hullámokból részleteiben is rugalmasságot, és elasztikusságot csal elő. Minden dauercsavaró hosszú élettartamú gumival van ellátva. A dauer csavarók üreges kiképzésűek, ezért a dauervíz könnyedén eljut a haj minden pontjára!


Dauer csavaró csomag. Fodrászati dauervíz búzacsíra kivonatból nyert növényi proteinnel és ásványi hatóanyagokkal dúsított, természetes hullámot biztosít. Búzacsírából kivont növényi proteinekben gazdag, a termék természete.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések