2016. május 18., szerda

Rozsdagátló alapozó autó

Alkidgyanta bázisú rozsdagátló alapozó , amely kiváló rozsdagátló tulajdonságokkal rendelkezik. ROZSDAGÁTLÓ ALAPOZÓ SPRAY. A Hammerite Spray-ek összetétele megegyezik a dobozban kapható fémvédő festékekkel. Alkalmas rozsdás vagy még festetlen vas- és acélfelületekre való. Kiváló kétkomponensű sárga alapozó , elsősorban alumínium, galvanizált, rozsdamentes acél és cink felületek kezelésére alkalmas.


Keverje el az alapozót a hozzátartozó oxid bázisú BODY 9ACTIVATOR (731)-ral.

Felvihető egy rétegben mm vastagságban. Autófesték és Ipari festék kis és nagykereskedés bolt és üzlet - Autófényezési segédanyagok - Szerszámok - Autóápolás - Autófelszerelés - Minőség a legjobb áron. Keress kérdéseket hasonló témákban: festés, autó.


Csiszolás fémtisztára, alapozás , ha szükséges nagyoló gittelés csiszolás, finom gittelés. Igazad van ebben hogy szer kell lealapozni az autót mármint hogy. Autó -motor ápolás, vegyi termék. Car -Rep ETCH rozsdagátló alapozó spray (400ml).


Időjárásálló, illetve ellenáll az agresszív vegyi anyagoknak is.

Felül rétegezhető termék, minden esetben végezzen kompatibilitási tesztet a felületen. Ellenáll a körülbelüli 1° C-os hőmérsékletnek is. Rozsdagátló , korróziógátló, ellenálló és nagy tapadó képességű alapozó. A termék alkalmazása előtt.


Gyorsan szára csiszolás nélkül a legtöbb festékkel és lakkal átfesthető. Ha festék, akkor Piktorfesték - kifestene, felújítana, széles választékra és szaktanácsra vágyik, akkor Piktorfestek. Stabilizálja a meglévő rozsdát és védőfilmet képez, amely megakadályozza az új rozsdásodást. Kiváló rozsdagátló tulajdonságú, magas fedőképességű aeroszol. Ha nem az egész autót feste akkor azt a részt kell letakarni, amin marad a régi szín,.


Alapozó alumíniumra és műanyagra - Átlátszó spray a műanyag és az alumínium részek közti tapadás eléréséhez, mint például a spoilerek, a lökhárítók és a festék között. Egykomponensű rozsdagátló alapozó vas és acél felületekre. Olyan alapozó , mely alapját egy erős akril kompozíció képezi, illetve amelyet számos kemény műanyag esetén érdemes alkalmazni például az alapozást követő festés előtt. Honlapunk cookie-kat használ, hogy tároljuk a honlapunkon tett lépéseit, továbbá statisztikákat készíthessünk és fejleszthessük szolgáltatásainkat, és marketing tevékenységünket.


Töltő- és finomkitt egyben. Minden alapfelületen tapad a szgk-javítás területén, beleértve a horganyzott felületeket is. Berner rozsdagátló alapozó spray a fémek tartós védelmére a rozsdától és időjárástól. A Hemmax rozsdagátló alapozó kiváló fedőképességű korróziógátló alapozófesték kül- és beltéri vas- és acélfelületekre.


Vastag bevonatot képes, jól fe kiválóan terül, gyorsan szára matt fényű.

Egy rétegben jó, két rétegben kiváló korrózióvédő hatást biztosít. Alapozó használata javasolt új felületen, fémre rozsdagátló , műanyagra műanyag alapozó , fára faalapozó. Használható fémre, fára, üvegre, lenvászonra és műanyagra. Felhasználására csak a fantázia szab határt.


Széles színválasztékának köszönhetően kerti kiegészítőit és otthonát újszerűvé, divatossá teheti. Akár kiürült palackokat is újjá tudjuk. Metál csillogó hatást érhetünk el.


Az alapvető és legnépszerűbb színekben matt felületet kapunk. Ezen a tartományon belül a legkelendőbb színek a fekete és fehér.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések