2016. május 4., szerda

Horgolt terítők csillagokból

Vitrinterítő csillagokból horgolva, 6. Apró csillagokból összeállított szögletes terítő , 8. Különleges gyapjú horgolt sapka kislányok részére, 105. Ebben a videóban a csillag minta horgolását mutatom be. Ha még több inspirációt szeretnél, akkor látogass el.


Rozsdabarna és narancssárga csillagokból horgolt db.

Na itt csak magyarul kell értened. Oktató anyagok,tippek,minták,stb csak magyarul. Csillagokból horgolt terítő-abrosz. Az én abroszom, több próbálkozás után ennél a mintánál maradtam és ebből lett egy nagy abrosz. Itt a leírása , csak itt rombusz forma szerint van összeadv.


Fotóalbuhorgolt terítők ,csillagok album, cakkos leírás,cakkos minta,körkörös terítő,körkörös minta,körkörös leírás,csillagos terítő,csillagos. Crochet motif patterns for tablecloth Part How to crochet tablecloth Diy crochet tablecloth - Duration: 24:20. Az asztal dísze a csillagokból horgolt terítő.


A legújabb “művem”.

ANANÁSZOS OVÁLIS TERÍTŐ MINTARAJZZAL. HORGOLT HÁLÓS MINTA VIDEÓ. Mintagyűjtemény horgoláshoz: horgolt terítő minták. A horgolásról azok a kis terítők jutnak eszünkbe, amit a nagymamánk horgolt kiskorunkban a rádió alá, ám itt az ideje leszámolni ezzel a. Horgolás minden mennyiségben!


A mintát felhasználhatjuk: szekrénycsík, terítő, függöny stb készítésére. Nagyon szép a Blogod és a. Első sor: ” láncszemet horgolunk. Ráhajtás nélkül visszaöltünk a hatodik láncszembe ( kis kört képezünk ). Kötött és horgolt modellek leírással, mintával és sémarajzzal, kötéstechnika magyarázattal, kezdőknek és haladóknak.


Kössünk szép dolgokat gyerekeknek, nőknek és férfiaknak egyaránt. Moss gyakran kezet, ne menj közösségbe, és olvasgasd a témával kapcsolatos forrásainkat, hogy mihamarabb alkalmazkodhass a kialakult helyzethez. Magamról annyit, hogy imádok horgolni gyerekkorom óta ez a hobbim amit édesanyámnak köszönhetek mert Ő szerettette meg velem és tőle tanultam.


Azóta sok-sok év eltelt rengeteg mindent horgoltam (Pl.szőnyeget,táskát,fürdőruhát) de a kedvenceim mindig a szép terítők voltak. Addig szép az élet, amíg te akarod. A boldogsághoz mindig legyen, akaratod!


De ne várd a csodát, mert nincs. Kötés-horgolás minta gyűjtő klub és modell leírások linkgyűjteménye.

Fedezd fel meheszandreaTerítők nevű tábláját a Pinteresten. Kategóriák: Kllubb linkek. Jan Eaton - 2horgolt blokk A horgolás az anyag fonalból való előállításának egyik legrégebbi és legnagyszerűbb módja. A könyv segít abban, hogy magunk alkossunk lenyűgöző és egyedi takarókat, faliszőnyeget és egyéb lakberendezési kiegészítőket, valamint bevezet a hagyományos és modern, színes minták készítésének csodálatos világába. Hiszem, hogy az alkotás a mindennapok része lehet.


Időt kell szakítan unk rá a munka és a gyerekek mellett is, mert ez az, ami szebbé teszi az átlagos napokat. A kötet gazdag választékot nyújt. Csak az apró dolgokat,ékszerek,telefontartók, terítők stb.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések