2016. május 19., csütörtök

Smart tolóajtó vasalat ár

A Gyulai és Társa Kft. Termékeink segítségével látványos, újszerű és jó térkihasználású megoldásokat választhat, legyen szó térelválasztásról vagy bútorokról. Smart tolóajtó rendszer R tolóajtó rendszer. Kanon Glass tolóajtó rendszer. Műanyag tolóajtó rendszer.


SISO tolóajtó rendszer.

A webáruház árai csak internetes vásárlás esetén ér. A tolóajtó vasaltatokkal kapcsolatban láttam írták egy korábbi válaszban, hogy m-nél hosszabb sín is rendelhető. Engem konkrétan típus érdekelne m-es hosszban: RLD-rozsdamentes szett, RLD-07S Rozsdamentes üveg toló ajtó vasalat , LS-SDU-0Retro pajta ajtó vasalat ,fekete. Bors és Horváth bútorszerelvény szaküzlet. Ajtó magasság= nyílás magasság -12mm.


Konyhai vasalat Szerszám, barkács. Tolóajtó szerelvény Bútorpánt. Fogas Biztonsági kiegészítők Ajtóütköző, kitámasztó Fali polctartó Házszám Kitekintő, kopogtató Postaláda Szellőzőrács Világítástechn.

Cosmo tolóajtó rendszerhez alkalmazható csillapító szett. A szett tartalma: darab csillapító darab beakasztó. A csillapító alkalmazása esetén a tolóajtó magasságát csökkenteni kell 15mm-rel. A falban futó tolóajtó esetében maga az ajtólap a vasalattal egy ajtónyílásban mozog, amelyet eltakar egy gipszkarton vagy egyéb épített fal.


Előnye az, hogy a fali rendszer igen esztétikusan megtervezhető, az ajtó nyitáskor nyomtalanul eltűnik. A hátránya, hogy az épített fal miatt nagyobb a helyigénye és a kiépített. A különbség a részletekben van. Az ECLISSE vázrendszereknek kitűnő jellemzői (pl.: illesztés) vannak, amelyek megkönnyítik a beépítést meglepetések nélkül. A tolóajtó szerelvényeket és a hozzávaló tartozékokat az OBI-nál változatos anyagokból – fa, alumínium, műanyag, sárgaréz, horganyzott vagy nikkel bevonatú acél – készülve beszerezheti.


Ezen kívül választhat többféle ajtópánt típus közül, illetve termékeink a különféle ajtóvastagságokhoz és. A tolóajtó szárnyai a falba tolhatók, így a teljes falfelület mindkét oldalon szabadon használható, akár 4-6mterület felszabadítható a lakásban. A Kit Futura gipszkarton falhoz használható, de vannak megoldásaink téglafalhoz is. A dupla ajtó szárnyai akár egy oldalra is csúsztathatók (a képen), vagy egy jobbra, egy balra.


Képek elrejtése Képek megjelenítése. A fali tolóajtók kiváló megoldások kicsi helyiségekbe. Ideálisan beválnak az előszobában, a gardróbban vagy a hálószobában.


Mindenütt, ahol nem engedheted meg magadnak a hagyományosan nyíló ajtókat, a tolóajtók a segítségedre sietnek.

A tolóajtó egy praktikus, helytakarékos megoldás, mert a nyíló ajtók nem veszik el a teret. Nem beszélve arról, hogy teljesen egyedi megoldásokat lehet megvalósítani! Gratulálok a tervezőknek, és a kivitelezőknek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések