2016. május 2., hétfő

Olajfelitató granulátum

Különösen hatékony olajfelitató granulátum , amely nem csak. Ebben az esetben Önnek olyan vegyszer- vagy olajfelitató anyagra van szüksége, amely. Ez a felitató granulátum kiválóan használható olaj, olajos emulzió, sav, lúg, oldószer felszívásra. Ez a prémium minőségű olajfelitató az olajfeltakarítás során teljesen csúszásmentes felületet biztosít , valamint hatékony távolítja el az olajfoltot az aszfalt és beton felületekről.


PUR) granulátum (szemcseméret: 5-4mm), amely abszorbeálja az olajokat, üzemanyagokat és a különböző vízzel nem keveredő vegyi anyagokat. Az olajfelitató tekercs polipropilén szálakból egyedi eljárással készített termék, amely tökéletes szorpciós tulajdonságot biztosít minden fajta szerves folyadékhoz: motorolaj, hidraulikus olaj, csapágy zsiradék, szerves oldószer, gázolaj, petróleum, stb. A telepen közlekedő gépjárművekből történő olajszivárgás, elfolyás esetén olajfelitató anyagot (homokot vagy perlitet ) szórnak a. Tudni kell azt, hogy a lerakó alatti laza törmelékes vagy perlites üledékekből épül fel,.


A szennyezett textília, az olajfelitató anyagok, valamint a szennyezett. Hasonlítsa össze az árakat! A termékárakat és szállítási díjszabást az adott forgalmazó az utolsó ÁrGép-es frissítés óta esetleg módosította. Diétás készítményeket is állítunk elő instant granulátum formában.


Havária készlet Vészhelyzeti készlet hidrofil, hidrofób vagy kémiai itatós textillel. Free Shipping Available. Money Back Guarantee!


Perforáció mentén téphető, tekercsenként rendelhető. Cikkek megtekintése. Termékek megtekintése. Olajkötő granulátum. Eredeti levelek a katalógusban.


A CorkSorb gátak olajszármazékok, oldószerek és más, víztől elkülönülő szerves vegyületek vízfelszínről történő felitatására készültek- Töltete 1 természetes. Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! Az univerzális abszorpciós granulátum ideális olajok és vizes folyadékok, savak, lúgok és éghető folyékony vegyszerek felszívására, továbbá DEKRA bevizsgálása révén alkalmas bio gázolaj felszívására, és még esős időben is megállja a helyét nagyon jó szívóképességével. A veszélyes anyagokkal való munkánál vészhelyzeti készletnek mindig közelben kell lennie. Táskákban vagy mozgatható konténerekben a teljes DENSORB vészhelyzeti készlet mindig kéznél van és gyorsan bevethető.


Telefonkönyv cégkereső adatbázisában. Kíváncsi egy telefonszám tulajdonosára? A speciális olajfelitató granulátum és homok keverékével végzett felitatás után a burkolaton visszamaradt egy vékony olajréteg és kis mennyiségű homok.


Felitató anyag rendkívüli nedvszívó képességű, fújt polipropilén alapanyagból. Univerzális és hidrofób olajfelitató textil az ipar számára. Arany Oldalak cégkereső adatbázisában.


HÓFALÓ kalcium-klorid granulátum a leghatékonyabb környezetbarát jégmentesítő,alkalmas mind a megelőző kezelésre (havazás, eső előtti kijuttatás), mind az utókezelésre (már lehullott csapadék, hó, kialakult jégpáncél olvasztására). A kalcium-klorid (CaCl2) a kalciumnak a klórral alkotott ionos vegyülete. Verziószábiztonsagiadatlap. A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában.


Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések