2016. május 6., péntek

Ford mondeo csomagtartó nem nyílik

Haladó Nem elérhető Hozzászólások: 421. Ford mondeo mk4-autómban egyik naprola másikra nem nyilik a csomagtér ajtó, a nyitó jó, kiprobáltuk de olyan mintha nem kapna áramot, biztositékok is jók, Van valakinek ötlete, hogy mi lehet? Hát ennyi, így én már többet nem aggódom, hogy vajon mikor nem nyílik megint a csomagtér -ajtó! Unsubscribe from semseyp?


Sajátkészítésű vésznyitó, ha a zár nem működne! Ami nagyon zavar az ajtókon lévő víz lwhúzó gumik nagyon ocsmányak.

Keresgéltem neten de nem találtam sehol, hol lehetne készletet vásárolni. Illetve ami még kérdés lenne. A csomagtartó ajtóm a távirányítóval és a kucsal is nyílik. Viszont a belső gombal és ha nyitva van az autó a. Skoda Octavia AUTOMATIC trunk opening- Skoda Octavia II.


Combi Automata csomagtér ajtó nyitás. Teszt: Ford Mondeo 2. Ghia – Arany közép. A világautóként indult Ford Mondeo második generációja, elődjével ellentétben, nem nyerte el a nagy propagandaértékű Év Autója díjat.

Megérdemelte volna, de e nélkül is nagyon jó autó. Téged is frusztrál, hogy nem tudod kinyitni a Fordod? De ne csüggedj, itt egy autónyitás mesterfogás kifejezetten Fordokhoz! From customisable ambient lighting to suit your moo to automatic temperature control, and even front multi-contour massage seats… Every detail has been designed to make your time on the road relaxing.


Miért nem nyílik fel gombnyomásra a csomagtér ajtaja? Elvileg gombnyomásra magától fel kéne nyílnia,erre csak kilövi azt a pöcköt,tehát kinyílik,csak nem felfelé. Szóval nyitva van,de nem emelkedik fel az ajtó(magától). Tehát ha kicsit az ujjammal felnyomom,akkor szépen felnyitódik,de magától ezt vajon miért nem tudja?


Már használtan vettem az. Free Shipping Available. Money Back Guarantee! Find Ford Mondeo now! Röviden - Ford Mondeo kombi hibrid Mi ez?


Tágas, kényelmes és már a csomagtartójának mérete is kezdi megütni a használható méretet Mibe kerül? For over years, motorists have kept on buying the Ford Mondeo and there are countless reasons why the latest model is spacious on the inside, comfortable to drive yet handles with great precision. New Ford Mondeo Deals.


In addition to lots of standard equipment, which includes a comprehensive safety kit, the Mondeo boasts a range of. The Mondeo , Ford ’s popular family car, has become a stalwart of British roads over the years.

Read our detailed expert review to find out exactly why that is. Talán nem véletlen, hogy az új Mondeo bemutatását lassan három éve húzza a Ford , mindenféle gyárbezárásokra mutogatva. Mert tudta, hogy a Volkswagen számolatlanul borítja majd a pénzt és az energiát az új Passat megalkotásába, nem dobhat piacra holmi alibi-autót. A harmadik generációs Ford Mondeo minden szempontból kielégíti tulajdonosait, még év után is szinte minden téren helyt áll. Moszkvában a faceliftes modellt, mely a kinetikus dizájnnal még morcosabbá vált, de főleg ebben a fekete színben tudatja a szemlélővel, hogy nem egy hétköznapi Mondeóról van szó.


The Ford Mondeo Estate is one of the most capable - and spacious - estates around. In terms of size, the estate variant offers 5litres of space with the rear seats in place. More Than Ford Mondeo 07.


Save Big On Car Accessories!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések