2016. május 13., péntek

Csatos üveg 0 5l

Fél literes csatos üveg , ideális szörpök, tej, gyümölcslevek, és egyéb italok tárolásához, valamint csomagolásmentes vásárláshoz. Tökéletes kiegészítője egy jó kis műanyag- és hulladékmentes pikniknek, de otthoni tároláshoz, vagy vizespalacknak is használhatod az erős, légmentesen záródó üvegnek köszönhetően. A csehországi Humpolecben található, eredetileg a 16. Stanislav Bernar Josef Vávra és Rudolf Šmejkal. Rövid időn belül felújították az épületet és ismert prémium márkává tették a Bernardot Csehországban.


Csatos üveg 0 5l

A sörgyárban ragaszkodnak a tradícióhoz, már-már kézműves sörnek is. Flaschetta ,literes csatos üveg palack. Boros üveg vagy pálinkás üveg. Ideális italok tárolására vagy ajándékozás céljából. Az alap ár nem tartalmazza a zárócsatot, csak ha bejelöl hogy kérsz hozzá!


Csatos palack , l ajánlatok az ÁrGép-en. Hasonlítsa össze az árakat! Alkalmas liszt, cukor, tej, olaj és egyéb forró vagy hideg főzési összetevők mérésére. Palackáruház, pálinkás üveg. Légmentesen záródó cserélhető gumitömésű ,literes csatos üveg csomagolásmentes vásárláshoz, élelmiszerek tárolásához, vagy akár otthon készített ételek elviteléhez.


Erős fém csattal, hogy minél tovább tudd használni. Mire használhatod a csatos üvegeket egy hulladékmentes háztartásban? Europen cost , 5l csatos pálinkás üveg. Leggyakrabban ajándékozás céljából használják, de kereskedelmi forgalomban is találkozhatunk vele a boltokban.


Az ár nem tartalmaz gravírozást! Tisztelt vásárlóink. A TallérCo nagykereskedelmi áruházban csak készpénzes fizetésre van lehetőség. Bankkártyát nem áll módunkban elfogadni. Kérdéseikkel forduljanak ügyfélszolgálatunkhoz.


SWING CSATOS ÜVEG 5L. LAPOS CSATOS ÜVEG 5L 23CM. FIDO TRANS ,125L CSATOS ÜVEG. Pálinkás üvegpalack ,liter Kiváló anyag-összetételű UVAG.


A könnyű és erős üveg tökéletes a pálinka palackozására. A fenti árak telephelyi árak, nem tartalmazzák azÁFA-t! Dear Customer, Over the year-end holidays, we will be open at the following opening hours: Holiday opening hours.


A legjobb focista - díszüveg. A pálinkafőzés szabadsága mellett megérkezett a minőségi otthoni palackozás lehetősége is! Ezzel együtt szeretnénk megfelelni annak az egyre erősödő igénynek is, hogy a népszerű házi készítésű szörpök is megkapják a nekik járó szép csomagolást.


Piramide , 5l üveg palack.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések