2016. május 11., szerda

Karácsonyi horgolt terítő minták

Horgolt karácsonyi terítő Sziasztok! Végre sikerült elkészítenem ezt a gyönyörű gyertyás karácsonyi terítőt, mint amint azt valamelyik bejegyzésemben is említettem. Mintagyűjtemény horgoláshoz: horgolt terítő minták.


Készülődés Karácsonyra – horgolt kosárka. Csillagalaku horgolt terítő.

Mindenki tetszését elnyeri a horgolt karácsonyi gömb. Egyik csoporttársunk tette fel ezt a terítő mintát. Az asztal dísze a csillagokból horgolt terítő. Remélem sikerült találnod egy olyan mintát, amit kipróbálsz a horgolt karácsonyi díszek közül, de ha csak inspirációként szolgáltak a minták , nekem már az is boldogság. Ha további mintákra, leírásokra vágysz, az interneten nagyon sok fent van, érdemes szétnézni, hátha találsz valami újat, valami különlegeset.


Kössünk szép dolgokat gyerekeknek, nőknek és férfiaknak egyaránt. Stay safe and healthy. Please practice hand-washing and social distancing, and check out our resources for adapting to these times.

Karácsonyi terítő - HORGOLÁSMINTA So what will be different, ladies, if you say how these knitting narratives will be. For example, when it is said to throw a loop, normally it looks very simple and only shows a technique of throwing a loop. Karácsonyi keresztszemes minták Szeretnék a karácsonyi készülődésben, ötlet gyűjtésben segíteni neked. Előző blogbejegyzésben a horgolt díszeket néztük meg, most pedig a keresztszemes csodákból készítettem egy kis inspirációs gyűjteményt, nézzük a karácsonyi keresztszemes minták kis összefoglalóját. Csodás csipkés horgolt terítő.


Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk! Kezdődik a karácsonyi szezon? Már augusztusban meghirdeti portékáit egy londoni áruház A BBC vasárnapi beszámolója szerint a legnagyobb londoni Selfridges-áruházban augusztus 2-ától - vagyis 1nappal karácsony előtt - már megvásárolható lesz a cég karácsonyfadísz-kollekciója, a karácsonyi lámpafüzérekkel és egyéb ünnepi kellékekkel együtt. Nemrég kaptam pár kérdést a karácsonyi horgolt angyalokkal kapcsolatban. Kötött és horgolt modellek leírással, mintával és sémarajzzal, kötéstechnika magyarázattal, kezdőknek és haladóknak.


Legtöbbetek minták után érdeklődött. Ezért ma horgolt angyalokat gyűjtöttem csokorba, és némelyikhez mintát is találtam. Remélem így hozzájárulhatok én is mindannyiótok karácsonyi készülődéséhez.


Jó munkát, kellemes ünnepvárást! Címkék: crochet, horgolás, minta , tablecloth, terítő. Válogatott Csipke – Letölthető minták linkek, Csipke – Letölthető minták témában minden!

Hófehér álom – horgolt terítő. Margaréta – horgolt terítő. Nyolc-cakkos csillagoskból horgolt terítő , 40. Középről kezdett horgolt terítő.


Ez a gyönyörű horgolt , ananász mintás vintage (rusztikus) stílusú csipke terítő remekül feldobják még a leg unalmasabb asztalokat is, ráadásul elkészíteni sem olyan nehéz mint ahogy az első ránézésre tűnhet! Ha tisztában vagy a horgolás alapjaival igazán gyerekjáték lesz elkészítened ezt a csodás ananász mintás horgolt csipke terítőt. Saját kezű alkotásokkal díszítené karácsonyfáját?


Ezeket a mintákat hímezhetjük mikulás zsákra, adventi naptárra, de felhasználhatjuk a lakás dekorációjához, vagy a karácsonyi ajándékokhoz is, sőt, még karácsonyi terítő mintát is találtok köztük. RHP), majd a következő 3RHP-t az előző 3RHP-ba horgoljuk, összesen db 3RHP-t készítsünk, majd lsz következik és visszafele haladva most minden RHP-ba 1-kétráhajtásos pálcát készítsünk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések