2016. május 23., hétfő

Falco butorlap

Natúr faforgácslapok és MDF-ek extrém méretekben is megtalálhatóak nálunk. Készleten nem lévő termékeket, pár napos határidővel szállítjuk. A LOVE kollekcióban a cég laminált bútorlapot, natúr faforgácslapot, munkalapot és Betonyp építõlemezt kínál. A dekorok széles választéka teszi alkalmassá, hogy a modern bútorok és belsőépítészet.


Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy megrendeléskor a bútorlap élzáróval együtti kész (bruttó) méretét kell megadni!

Kérjük, a megrendeléskor a felvett méreteket mindig egyeztessék. Bútorlap kereskedelem, lapszabászat, gyors kiszolgálás, házhozszállítás. Közel 2féle dekor bútorlap azonnal raktárról! Válassza ki alapanyagait bútoraihoz nálunk, meg is csináljuk. Mi tudjuk különösen oda kell figyelni a mosogató választásra!


A termékválaszték a piaci igények és a bútorlapgyártók aktuális trendje alapján változhat. Reitter Ferenc utca 132. Legfontosabb célunk mindig, hogy vevőinknek asztalosipari termékek gyártásához jó minőségű, válogatott alapanyagokat biztosítsunk.

Annak érdekében, hogy megkönnyítsük látogatóinknak a webáruház használatát, oldalunk cookie-kat használ. Falco színválaszték Generaldesign. Lassacskán éve forgalmazunk bútorlapokat.


Több európai bútorlap gyár magyarországi képviseletét látjuk el, de a nagykereskedelem mellett bútorlap szabászat, élzárás és egyedi bútorgyártás is a portfóliónk része. Készítünk bútorlapból teljes konyhai, szobai, fürdőszobai bútorzatot, de kiszolgáljuk azokat a vevőinket is, akik kisebb megrendeléssel keresnek meg minket. Cégünk új bemutatótermet nyitott FALCO -HÁZ néven Budapesten a XIII. Luctra lámpák A Luctra inteligens lámpák biológiailag hatékony fényt biztosítanak az irodákba, otthonokba.


A színminták tájékoztató jellegűek, a színek a valóságtól eltérhetnek. Pro Basket Tripla-dupla Podcast: amikor a játékvezető válaszol Magyar Dávid kérdez, Földházi Tamás válaszol. Filipovity Márkó edz, sorozatokat néz, főz és játszik Válogatott játékosunk igyekszik feldobni a mindennapokat. Szeretettel várjuk a hozzáértő asztalosok mellett a csináld magad bútor képviselőit is, és természetesen szívesen segítünk mindenkinek, akinek már van asztalosa, és csak a bútorlapot vagy a munkapult színét szeretné kiválasztani.


Raktári FALCO színválasztékunk megtekintéséért pdf-ben katt ide. A FALCO laminált faforgácslap. A laminált faforgácslap a bútorgyártás leggyakrabban használt alapanyaga.


Kezdetben a tömör fa helyettesítésére és. A hagyományos fadekorok kiteljesítik a természetes és. Slim Line munkalap, mely ideális felsőkategóriás bútorokhoz és belsőépítészeti megoldásokhoz.

FALCO Korpusz Fehér (18mm) - bútorlap: Leírás: Dekoratív megjelenésű bútoripari és belsőépítészeti alapanyag. Finomfelületű E-LE formaldehid emissziós osztályba tartozó faforgácslap. Magas színtartóssági értékkel rendelkezik, erőforráskímélő és újrafelhasználható. UV-álló, karcálló és környezetbarát. A bútorlap előnyös tulajdonságai.


Magas minőségű bútorlapjaink széles választékával várjuk vevőinket!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések