2016. május 20., péntek

Tokozott nyomógomb

A tokozott ipari kézi kapcsolók népszerű kategóriánk, melyben megtalálja amit keres, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot. Webáruházunkban cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Nyomógomb tokozott IPzöl piros, zöld. Beépíthető kivitelben vagy tokozással ellátva. Vészleállító nyomógomb Ømm.


Névleges termikus ára20A. Nyomogomb VMG3-N Fémházas, tokozott nyomógomb. Hozzáadás a kedvencekhez. Tokozott kapcsoló 3P 10A 0-állással. The maximum number of products that can be compared is 4. Hasonlítsa össze az árakat!


A készülék egy vezérlő kontaktorból, egy termikus túláramvédelmi reléből, egy zöld BE, egy piros KI gombból és egy - két részből álló - műanyag, illetve acéllemez házból áll. A megfelelő tokozott motorvédő kapcsoló kiválasztásában segít ügyfélszolgálatunk. Pauer-Land – műszaki.


Tokozatok és tokozott nyomógombok - A H-Ron elektronikai webáruház hatalmas alkatrész kínálatával várja az elektronikai cégeket és az elektronika területén tevékenykedőket akciós alkatrész, és más elektronikai berendezések széles kínálatával. Nézze meg, a kategória többi termékét is Gombok. A-os rövid ideig tartó túlterhelést képesek elviselni, rendszerint a kapcsolási rendszerükben folyó termikus áram erőssége 6A-ig terjed. ELMARK tokozott nyomógomb , 1NC-1NO, 6A, 230V, IP4 gombos kivitel, - A kép illusztráció! Villanyszerelési Anyagok boltja – Villamossági kis és nagykereskedelem Debrecenben.


A villamossági bolt és szaküzlet hétköznap reggel 7-órától délután 17-óráig örömmel fogadja a már meglévő és új vevőinket! Kínálatában valamennyi, az iparban jelentősnek számító gyártó termékei megtalálhatók. LED világítás és vilanyszerelési anyagok webáruháza.


Kedvező árakon, széles termékpalettával és akár ingyenes kiszállítással várja webshopunk! Az adatkezelési tájékoztatóban és jelen nyilatkozatban foglaltakat megértettem, azokat jelen négyzet kitöltésével önkéntesen, minden külső befolyás nélkül elfogadom. Ha valamit nem talál az Áruházunkban ! Lehetőség van arra,hogy egyedi termék-termékeket rendeljen igénye szerint ! XAL-D - A H-Ron elektronikai webáruház hatalmas alkatrész kínálatával várja az elektronikai cégeket és az elektronika területén tevékenykedőket akciós alkatrész, és más elektronikai berendezések széles kínálatával. WEBáruházunkban szerződött partnereink vásárolhatnak.


Elfelejtette a jelszavát? Kérjük, lépjen be vagy töltse ki a regisztrációt. XBAAbe gomb zöld. MEGBÍZHATÓ energiaellátás metrón ingázók számára.


A sanghaji metró az EcoStruxure Powert és a Schneider Electric szolgáltatásait használja a járatok biztonságos, stabil és hatékony üzemeltetéséhez. Műanyag dobozolt kivitel. NC (Moeller M22-KC01) betéttel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések