2015. október 16., péntek

Magasfényű fehér tálalószekrény

Szerezzen be egy nagyszerű kiegészítőt hálószobájába, nappalijába vagy irodájába tálalószekrényünkkel! Telefonállványként is használható a kanapé mellett! A minőségi forgácslapból készült tálalószekrény rendkívül tartós és erős. Praktikus kialakításának köszönhetően ez a tálalószekrény szobája ideális kiegészítője lehet. Ez a kifinomult megjelenésű fiókos szekrény magasfényű bevonattal ellátott forgácslapból készült, így rendkívül stabil és tartós.


Tartson mindent szépen és rendezetten a nappalijában elegáns tálalószekrényünk segítségével! Ez a praktikus tálalószekrény kielégíti különböző igényeit, és szobája ideális kiegészítője lesz. ButorPiac : Súlytól és terjedelemtől függő szállítási díjak, részletek a we. Tálalószekrény , tálaló vitrin étkezőbe és máris szebb lesz az otthonod! Nem utolsó szempont az sem, hogy evőeszközöket, tányérokat, tálakat is kényelmesebben tudod tárolni, ráadásul a vitrines tálalószekrények a nagyitól megörökölt értékes tányérkészletet is teljes pompájában mutatja, de mégis óvja a véletlen balesetektől.


Szinkron mechanika rendszer segítségével könnyedén bővíthető. Az asztallap alatt van elhelyezve a vendéglap, mely pillangó rendszerrel nyitható szét. Magasfényű fehér lakkozott MDF étkezőasztal, króm betét díszekkel. Az asztal masszív krómozott fém keretes talpazattal rendelkezik.


Számos különféle méretű, anyagú és dizájnú tálalószekrényt és vitrint kínálunk. A JYSK-nél biztosan megtalálja az otthonába tökéletesen illő modellt. Kínálatunk a magasfényű fehér felületű modern tálalótól a fenyőből készült „patikaszekrényen” át az antikolt és üveges vitrinig terjed. Modern részből álló fehér tálalószekrény.


Felülete magasfényű lakkozott. Két szélén egy-egy darab ajtó van, közöttük pedig db fiók helyezkedik el. A fiókok önbehúzó mechanizmussal vannak felszerelve.


Ez a minimalista stílusú tálalószekrény praktikus és igen dekoratív kiegészítője lesz otthonának. Nagy fiókjával és ajtajával a tálalószekrény bőséges helyet. Anyag: LMDP (laminált) Méret: szélesség x magasság x mélység. Alulírott, a Megrendelés elküldése gomb megnyomásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelje a rendelés feldolgozása céljából. A két fiók segítségével könnyen rendben tarthatod a dolgaidat.


Az ajtók mögött található polcok még több tárolóhelyet nyújtanak. Részletek Üzlethez. Választható korpusz: lakkozott fehér , tölgy, dió. Fly magasfényű lebegő fali vitrin színben, led világítással. Calabrini Vitrin magasfényű , fehér Gyönyörű, mutatós magasfényű fehér vitrin, melynek üveges.


Caprice modern fehér magasfényű tálalószekrény. A szekrény fiókkal rendelkezik, így rengeteg helyet biztosít könyvek, multimédiás eszközök és egyéb tárgyak tárolásához. Az erős asztallap kiválóan alkalmas dekorációk, például. Olasz modern ebédlő bútorok-.


Roma modern olasz magasfényű fehér étkező Elegáns vonalvezetésű, modern stílusú, letisztult étkező bútor. Leó nappali, magasfényű fehér vagy fekete színben leddel! Owal magasfényű nappali leddel! Adonis magasfényű elemes nappali.


Magasfényű fehér tálalószekrény

Cancan nappali Leddel!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések