2015. október 8., csütörtök

Öntapadós fólia üvegre

Fényt részben átengedi, de átlátni nem lehet rajta. Használható ablak üvegre , zuhany fülkére, hogy ne lehessen belátni. Lemosható, vízálló műanyag felület. Kölcsönözz új megjelenést otthonodnak egyszerűen, szakember segítsége nélkül! A DekorHon webáruházban az itt felsorolt gyűjtőszavak alapján is kereshet: ajtó tapéta, átlátszó fólia , táblafólia, kőmintás öntapadós tapéta, téglamintás öntapadós tapéta, öntapadós tapéta felrakása, üvegtapéta, fa hatású tapéta, csempe tapéta, csempematrica konyhába, öntapadós tapéta csempére, öntapadós.


Akciós tapéta, karnis egyszerű és luxus minőségben is!

Részletes leírás segíti a termékek jobb megismerésében. Ezek közül kettő Európa legnagyobb gyára, a d-c-fix, az Alkor DecoDesign és a Gekko fix. Fa mintás öntapadós fólia.


Magyarország legnagyobb online öntapadós tapéta, matrica, fólia választéka. Gyerek, design, strukturált, fémhatású öntapadós fólia. Márvány, gránit, csempe, kő mintás öntapadós tapéták. Egyszínű fényes és matt öntapadós tapéta.


Méterben vásárolható öntapadós tapéta.

Statio öntapadós fólia Öntapadós fólia üvegre. D-C fix Hornschuch Márka nélkül Rottex Securit. Szűrés Alaphelyzet. Az átlátszó üvegdekorációs fólia egyszerre nyújt védelmet a kíváncsi pillantások ellen, és szépíti meg, valamint hangsúlyozza helyiségeit. Fólia Öntapadós Tapéta Bútorfólia Üvegfólia Mágnes Parafa Tabla Méteráru Termekválaszték Lakáskultúra A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.


Az öntapadós fóliák hátulján viszont egy speciális vízbázisú ragasztó van. Ezért az öntapadós fóliákat recés felületekre is fel tudjuk ragasztani, bár a végeredmény így nem lesz tökéletes, mert a levegőt nem tudjuk alóla kiszorítani, de a belátást meg tudjuk gátolni. Ragasztót nem igényelnek, tapadnak falra, bútorra, ajtóra, üvegre , fémre egyaránt. Vízállóak, így felrakhatjuk konyhába vagy fürdőszobába is őket.


A Belátásgátló-tükör fólia külső fele tükrös bevonatú ami megakadályozza, hogy megfelelő körü. Tükörfólia 45cm széles öntapadós , méretre vágva (folyóméterben) Alkalmas dek. Válogasson kényelmesen és olcsón különböző mintájú és színű tapétáink és poszter tapéta közül. Anyaguk alapján vlies tapéta, vinyl tapéta és papír tapéta közül választhat.


Egyik előnye természetesen a design, mely többnyire különböző felületeket imitál, mint fa vagy márvány. Akciós öntapadós tapéták, öntapadós fólia , bordűr, fotótapéta, falmatrica. Szállítás akár nap alatt!


A hagyományos tapéták bútorra ragasztása sokkal időigényesebb, hiszen vékonyabb felülettel rendelkezik, és könnyebben is szaka tehát érdemes bútorok borításakor az öntapadós fólia használatára gondolnunk.

Dísztárgyakra, fa felültre is ragasztható, nem kell tartania a túlérzékenységtől. Free Shipping Available. Money Back Guarantee! Check Out Uneek Ladies Fleece on eBay.


Fill Your Cart With Color today!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések