2015. október 8., csütörtök

Alufelni csiszolás házilag

Alufelni polirozás. Mercedes félharapásos alufelni polirozás. Smooth Pulls Cold Glue and Traditional PDR Glue Pulling Tutorial - Duration: 13:14. Tavasszal éljük a polírozási, fényezési és egyéb más autó-felújítással kapcsolatos munkák szezonját. A következőkben bemutatjuk, hogyan lehet költségtakarékosan tükörfényesre polírozni az autónk.


Fémből készült használati, vagy dísz tárgyainkat varázsolhatjuk újra csillogóvá, ezzel az egyszerű, de nagyszerű megoldással. Mivel nagyon vastag festékréteg volt a felnin ezt követte egy kis csiszolás a dörzsi szivaccsal végül pedig portalanítás és a nitro hígítóval történő zsírtalanítás következett. A felni előkészítés utolsó lépése az alapozás volt. Sok helyen keresgéltem de nem találtam konkrét. Könnyűfém felni javítása házilag (küllős Ronal felni , Corsa B).


A polír felni a ráeső fény 1-át visszaadja, ezért is szokták „tükörpolírnak” is becézni. Nem biztos, hogy házilag is szép. A folyamat lényege, hogy a fém egyenetlen részeit csiszoljuk le több rétegben. Az eljárást durvább szemcséjű csiszoló anyagokkal kezdjük, majd. A csiszolás tehát lényeges munkafázis.


Megvannak a hagyományos és új anyagai, és ezek. A pereme is kapott a pad-kától és a középs ı felülete is meggyötört volt a parkolásoktól. Az, hogy ki milyen plusz anyagokat, és főleg milyen arányban használ fel. Felkerült a téligumi lemezfelnivel az autóra és amíg az alu tavaszig pihen a garázsban gondoktam lefestem, egyrészt mert ronda karcos padkázott, másrészt alapból nem tetszik a színe. Azt tudtam, illetve láttam, hogy az előző tulaj (vagy az az előtti, ki tudja) itt-ott javítgatta, mert a nyoma igencsak látszott.


Az viszont, hogy mennyire lerúgtak kettőt, csak a csiszolás után derült ki. Jelenleg egy felnivel végeztem teljesen, ez úgy néz ki, hogy három réteg akril festék és két réteg színtelen lakk. Polírozógépek, autókozmetikai termékek, autó külső belső ápolás szerek, eszközök. Hobbi és professzionális autósok részére. Egyszeruen valassza ki autoja tipusat es megmutatjuk a kompatibilis felniket.


Az alufelni kereso segit megtalalni az autojahoz talalo alufelniket. Sajtkészítés házilag. Készítsen otthon olcsón finom sajtokat a saját szája íze szerint! A sajtkészítés nem csak tudomány, hanem művészet is! ALCAR acéltárcsák és alufelni : KFZ-Stahlrad AEZ DEZENT DOTZ ENZO DOTZ SURVIVAL ALCAR HYBRIDRAD ALCAR STAHLRAD.


Kézi csiszolás , majd két réteg vékonylazúr került fel. Látszik, hogy a legvilágosabb az új lambéria, míg a legsötétebb az a régi elem, amelyik a legjobban ki volt téve az időjárás viszontagságainak. Szép lett a végeredmény, egységes, stabil a burkolat. A többi, használható elemet kár lett volna kicserélni, itt nem. Ha ez megvan, jöhet a csiszolás , amit géppel és kézzel is elvégezhetünk.


Bármelyik megoldást választjuk, néhány apróságra figyelnünk kell: ne dörzsöljük ki a gumit, ne mozdítsuk el a helyéről a súlyt és főleg ne tegyünk kárt a szelepben. A roszdás felületet érdemes addig csiszolni, amíg teljesen sima nem lesz a.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések