2015. október 8., csütörtök

Külső vakolat száradási ideje

Házunk külső vakolatának igen sok mindent kell kibírnia. Még a legjobb vakolatok is egy bizonyos idő után (ehhez azért néhány évtizednek el kell telnie) elkezdenek az eső, a napsütés, a fagy hatására repedezni. Tovább Hogyan számoljuk a vakolat anyagszükségletét? Mennyi vakolatra lesz szükségünk a munkához?


Fal, belső vakolat , festés.

Mi az ami szerintetek már megfelelő száradási idő ( mennyi idő után javasolt beköltözni), illetve mi az amit akkor. Felhordása, száradási ideje , megszilárdulása. A gúzolást régebben kézi vakolatfröcskölővel vitték fel. Belső vakolatok , vakolási munkák és jellemző hibák.


A teljes felületű gúzolást rövid száradás után simítófával vagy egy faléccel le kell simítani, hogy a fal és mennyezet felülete egyenletes és egy síkban fekvő legyen. Ezenkívül a felületet érdesíteni kell, hogy a pórusok. Speciális esetekben kérje a gyártó tanácsát.


C alatti felületi és léghőmérsékletnél a vakolat nem használható.

A vakolat száradásáig a felületet nem érheti fagy és erős huzathatás. Termékeinkhez a feltüntetett víz mennyiségén kívül más anyagot hozzáadni nem szabad. Magas páratartalom és alacsony. Fontos tudnivalók: A Terra 2mm-es homlokzati vakolat és alapozója párás, ködös, esős időben, illetve tűző napon használni tilos. Csak a teljes keresztmetszetében átszáradt, megfelelő szilárdságú, hibátlan, portól és szennyeződéstől mentes simított alapra hordjuk fel a szilikon bázisú vékonyvakolat alapozót teddy henger vagy korongecset segítségével.


Az alapozó száradási ideje óra. Ezáltal megakadályozható a diszperzió durvább szemcséinek leülepedése. A vakolat külső felületén leadott nedvesség távozása után a sók az adott vakolat felszínén kristályosodtak ki, és ezzel a vakolat ­réteg mechanikai károsodását idézték elő. Ezt a károsodási folyamatot használja ki a javító vakolat is, ugyanakkor a javító vakolatba került különböző sóknak kellő mennyiségű pórus áll rendelkezésre, amelyekben. A GROUND FIX univerzális.


Felhasználásra kész, vizes hígítású, szálerősített díszvakolat, külső és belső falfelületekre, mely környezetbarát, természetes ásványi töltőanyagokat tartalmaz. A magas nedvességtartalom gátolja a vakolat kötését. A jó minőségű vakolat színtartó. A színtartósság egy olyan jellemzője a jó minőségű vakolatnak, ami már pár hónap alatt megmutatkozik. Vizes hígítású akryl kötőanyagú,természetes ásványi töltőanyagú, pasztaszerű vakolat.


Texturato mm dörzsölt homlokzati vakolat.

Mosható, szín-tartó,időtálló jó tulajdonságokkal rendelkező vödrös vakolat. A külső szigeteléshez választhatja a régóta ismert egyrétegű, valamint az újabb fejlesztésű kétrétegű kőzetgyapotot. A kétrétegű kőzetgyapotnak a külső keményebb rétege nagyobb tartást ad a homlokzatnak, és a pontszerű terheléssel szemben is ellenállóbb lesz vakolat. A legfőbb előnye pedig a hőszigetelő.


A kérgesítéshez, akárcsak az EPS lapok ragasztásához szintén. Válaszolunk akkori teljes szárítás általában körülbelül nap, attól függően, hogy a külső körülmények. Továbbá, ne használja már többszörszennyezett tartályok és berendezések vakolási.


Mindez csak vágja a élet a vakolat súlya, így próbálja, hogy mossa meg a szerszámok vízzel után minden réteg vakolat. A Kontakt VS kézi cementes gúzoló új és régi lakóépületek, középületek, ipari objektumok külső és belső falazatainak alapvakolás előtti fröcskölőanyaga. Közvetlenül a falazóelemekre, kézzel kell felhordani. Biztosítja a megfelelő tapadóerőt a falazóelemek és az alapvakolat között.


Alkalmas mind a kézi, mind a. Terra vakolat kapart hatású felhasználásra kész, vizes hígítású díszvakolat. Külső és belső igényes falfelületekre, mely környezetbarát, természetes ásványi anyagokat, acryl kötőanyagot és tartalmaz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések