2015. október 9., péntek

Csepeli vas és fémművek

A szerszámgépgyártás története - Magyar szerszámgépgyárak. A kötet ennek jegyében kíván hozzájárulni önismeretünkhöz, s egyben ösztönzést adni. Csepel Vas - és Fémművek. Kapcsolódó cikkek, videók, képgalériák.


Kérem tekintse meg többi eladó termékemet is ! A képen a fénykorában még teljes kapacitással működő csepeli Vas és Fémművek látható,melynek emblémájában jól olvasható a W-M betűk,mely a korábbi tulajdonosnak Weiss Manfrédnek állit emléket,akit és családját a németek nagy összeg megfizetése ellenében Svájcba utaztattak. A különböző termékeket gyártó. A neten sehol nem találtam ilyet. Kérem licitálás előtt a képeket alaposan megnézni,mert licitet nem tőrlök! Eladó használt Weiss Manfréd.


A Magyarországon készült, több ezer különböző mintájú gyufacímke közül összegyűjtöttük azokat, amelyeken a csepeli gyárat, vagy annak termékeit próbálták népszerűsíteni. Kiváls Bertholéós tisztelette Manfréd d elslő magyar conservgyára és ércárugyára. Folyamatos aukció, ritkaságok, rengeteg használt fotócikk Magyarország legnagyobb használt és antik fotócikk kereskedésében. Köszöntöm oldalamon ! Jelen aukción plakettet kínálok eladásra ! A fényképek az adott tárgyról készültek! Kérem a kedves vásárlót , hogy akkor üsse le az aukciót , ha héten belül rendezi az adás-vételt ! Kérem nézze meg további kínálatomat, tekintse meg az ismerj meg oldalt, ahol feltüntetem az átvételi és postázási lehetőségeket!


Ma főleg csepeli és környéki zenekarok próbatermeiként van használatban és sok apró cég bérli az. Ipari varrógép talpa, tűje és különböző állásba forgatott védőlapja. Szemben a főkapu a gyár felől nézve. MHSZ Gyermeknap a Nemzetközi Gyermekév tiszteletére. Készült ott szó szerint a gombostűtől a harckocsiig minden.


CSEPEL WEISS MANFRED VAS ÉS FÉMMŰVEK JELVÉNY! Alig tíz évvel a csepeli telep megnyitása után lóval vontatható mozgókonyhákat és tábori sütőket kezdtek gyártani, újabb év múlva felépült az acélmű, vasöntöde és fémmű. Ugyanezzel a névvel később már keménykarton dobozba csomagolták, melyen a fő motívum a gyár CsVM emblémája volt, és amelynek hátoldalán féle tevékenységi kört illetve.


A felvétel készítésének pontos dátuma ismeretlen. For Top Quality Products at Great Prices, Look No Further Than The Range. Free Shipping Available. Money Back Guarantee!


Még dörögtek a fegyverek Magyarország határán. If you want to get involve click one of these buttons! Kérdésem az lenne, hogy vajon ebbe a dobozba milyen törzsgárda jelvény való? Legutóbbi képfeltöltések.


Egyik gyáregységében készültek például a hazai. Kínál Weiss Manfréd. Nézd meg a többi termékeimet is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések