2015. október 14., szerda

Felni festék fekete

A termék szállítási határideje várhatóan 2-munkanap! Kiváló rozsdaálló tulajdonságokkal rendelkezik, könnyűfém felnikhez is alkalmazható. Anyagok amiket használta260-as csiszolópapír 400-as csiszolópapír 2K-s fekete alapozó -ban higítva nitróval Fekete bázis festék 2K akril lakk -ban higítva, bázis higítóval.


PRISMA COLOR FELNI SPRAY FEKETE 400ML és még 2termék közül választhat a kategóriában. Alapozóra nincs szükség, kiválló rozsdaálló tulajdonságokkal rendelkezik.

Termékleírás: A Car-Rep felni spray festékek autóipari minőségű akril bázisú gyanták és metál pigmentek keveréke. Alkalmas kisebb javításokra, illetve korabeli autók felújítására. Nitro-álló alapokra, vagy lecsiszolt, régi festékrétegre közvetlenül felhordható.


Az aufelnivel felszerelt gépjármü rengeteg előnyt jelent vezetője számára. Gyorsan száradó, jól tapadó, °C-ig hőálló, jó fedőképességű, felületet biztosít. Alumínium ötvözetből készülnek, különböző adalékokkal (pl. magnézium vagy titán), aminek köszönhetően ellenállnak mechanikus elhasználódásnak és korróziónak, egyben nagyon könnyűek.


Kiváló minôségû akril festék , mely kifejezetten felnikhez ajánlott. Könnyûfém felnikhez is alkalmazható.

A maszkolásnál, a gumi kitakarásánál viszont egy ügyes kártyatrükkel egy csomó időt, energiát és anyagot megspórolhatunk. Maszkolószalaggal is körbe lehet ragasztani a felnit, de egyrészről macera, hogy a szalag egyenes, a felni meg ugye köríves, tehát csak sok, apró szalagcsíkkal tudjuk szépen körberagasztani, amíg persze gyakran nem akarnak rendesen a gumihoz ragadni. Pentart Matt fekete színű akril bázisú krémes hobbi festék ml Krémes állagú, vízbázisú, sűrű akrilfesték matt színekben. Kifejezetten ajánljuk vastagabb textúrájú alkotásokhoz és stencilezéshez.


Vastag rétegben alkalmazva is könnyen és gyorsan szárad. Vásárlás: Aerosolos festék árak, eladó Aerosolos festékek. Akciós Aerosolos festék ár! Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt.


Hőállóságú felni festék - fényes fekete Hőállóság: max. Nem csak javításra! Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.


Le kell festeni néhány dolgot, mint a hintát és a kerítést, és egy felni felújítás. Ezért gondoltuk, hogy időszerű lenne egy akril (zománc) festék teszt. VHT Wheel Paint hőálló felni festék fényes fekete 400ml.

Festék , henger, ecset, Szerszám,. Száradás: a festék kb. Ezt a terméket kizárólag. Az autót azonban tanácsos órán át nem használni. A lakk vágleges keménységét kb.


Alkalmas fa, fém, üveg, kerámia és egyes műanyag felületek festésére. A hetvenes években divatos volt a raliautókéra rímelő matt fekete motorháztető. Miután a gyári fényezések jobb minőségűek és tartósabbak lettek, mint valaha, már nem lehetett hova fokozni a csillogást, néhány évvel ezelőtt divatba jött a matt fényezés.


Már a régi raliautókon is feltűnt a matt fekete. A videóban felni felújítását követhetjük nyomon lépésről lépésre. A felújítás során Hammerite Közvetlenül a rozsdára Spray-t használtunk, amely megakadályozz. Hígítása nem szükséges, de alkalmazható.


Fekete alapozás szükséges a megfelelő hatás elérése érdekében. Felhasználó barát kiszerelések. A Racing felni spray egy kopásálló, autómosóálló termék.


A Korant vizes bázisú rozsdamaró folyadék a festékek közül egy olyan különlegesség, amely fekete színű bevonatot képez. Alkalmazható vas és acéltárgyak, kerítések, különböző fémek rozsdásodó részein.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések