2015. október 13., kedd

Bitumenes vízszigetelő lemez

Megalakulásakor bitumenes lemez értékesítésére specializálódott vállalkozás, mára már több különböző vízszigetelő rendszert is kínál, a bitumenes lemezeken kívül, PVC és TPO alapanyagú vízszigetelők is megtalálhatóak a termékpalettájában. Charbit papírbetétes lemez árak: Alkalmazható ideiglenes építmények fedésére, különböző anyagok csapadékvíz elleni védelmére, elválasztó rétegnek vagy alapozásra bádogos termékek alá. Esetleg más célra is, melyre a jelzett műszaki tulajdonságai alapján megfelelő lehet. Bitumenes tetőzsindely alá nem ajánlott. BITUMENES VÍZSZIGETELŐ V 1X10M ÜVEGFÁTYOL BETÉT és még termék közül választhat a kategóriában.


TYTAN TETŐ TÖMÍTŐSZALAG ALU. GYÁRTÓ Dechtochema MÁRKA GV TERMÉKLEÍRÁS A termék nbsp;alkalmas aljzat és nbsp;oldalfal szigetelésre! A modifikált bitumenes. GV H Bautekt bitumenes vízszigetelő lemez. GV H Bautekt bitumenes vízszigetelő lemez.


Kérd részletes, helyszínre szállított fedémlemez árajánlatodat. Ugrás a navigációhoz Kilépés a tartalomba. Hasznos ötletek építkezőknek, felújítókna. Vízszigetelő lemez , üvegfátyol hordozóréteggel, mely két oldalán APP modifikált bitumenes masszával (plasztomer) bevont, külső felületén PE védelemmel, belső oldalon homokhintéssel ellátott.


A Polyglass olyan kiváló minőségű vízszigetelő lemezeket és anyagokat foglal magában, melyeket használhatunk lapostetőknél, donga és nyeregtetőknél mélygarázsoknál hidak és felüljáróknál és az építkezések beton felületein egyaránt. A vízszigetelő lemezeken kívül dilatációs szalagot, páraáteresztő szellőzőket és ragasztókat is találhatunk. LEÍRÁS: A NOVAMINERAL palazúzalékos zárólemez egy plasztomer típusú bitumenes vízszigetelő lemez. Desztillált bitumen poliolefin polimerekkel modifikált keverékének és egy nagy méretstabilitást biztosító üvegszállal erősített nem szőtt poliészter szövet hordozó kombinációján alapul. A lemezek gyártása meleg.


Egyrétegű szigetelés Egyrétegű bitumenes szigetelési rendszer a biztonságos csapadékvíz szigetelésért. A tetőszigetelési rendszer három. SBS (sztirol - butadién - sztirol) modifikált bitumenes vízszigetelő lemezek. Plasztimerbitumenes lemezek desztillált bitumenből készült, plasztomerekkel pl. APP (ataktikus polipropilén) modifikált bitumenes vízszigetelő lemezek.


GV hegeszthető bitumenes vízszigetelő lemez Terepszint alatti szigetelésekre ( talajpára, talajnedvesség ), üzemi és használati víz elleni szigetelésekre egy vagy két rétegben, valamint egyenes, vagy fordított rétegrendű lapostetők csapadékvíz elleni szigetelésének alsó rétegeként használhatók: igény szerint: m2. A felületképzés típusát a szigetelő lemez felhasználási területe határozza meg. A bitumenes vízszigetelő lemez felületképzése. A mélyépítési és alátét lemezek felülete tapadást gátló anyaggal kezelt, amely a feltekercselt szigetelőlemezek összetapadását akadályozza meg.


Födémek, tetõszerkezetek csapadékvíz elleni vízszigetelése. Hõszigetelt tetõk, zöldtetõk, garázstetõk, teraszok, erkélyek szigetelése. Utólagos pince-, és fallábazat szigetelések.


Bitumenes vízszigetelő lemez

Az elkészített szigetelésekre év garanciát vállalunk. Modifikált, bitumenes vízszigetelő lemez Palaszórt fedőréteg Vízterhelés elleni védelem Tartós, időjárásálló. Legnépszerűbb vízszigetelő anyag termékeink tetőszigetelés és pinceszigetelés kivitelezéshez jó áron, kiváló minőségben.


Főoldal › Hő-, hang- és vízszigetelő anyagok › Masterplast vízszigetelés, vízelvezetés › Ecobit GVés GVoxidált bitumenes lemez Ecobit GVés GVoxidált bitumenes lemez Anyaga: Oxidált bitumennel bevont üvegfályol hordozórétegű lemez. Tetőzsindelyek rögzítésére használatos bitumenes zsindelyragasztó, amelyet kinyomópisztollyal viszünk fel a kívánt célfelületre. Sokáig ellenáll az időjárásnak, biztonságossá és tartóssá teszi a tetőt, védi az épületet, hogy a zsindely biztosan helyén maradjon. Fő termékünk az IKO bitumenes zsindely, valamint a Roofart Scandic ereszcsatorna rendszer, legújabban pedig megkezdtük a KVK Parabit vízszigetelő lemez importját és hazai disztribúcióját is.


Az alapítás óta eltelt idő nemcsak cégünk életrevalóságát bizonyította, hanem azt is, hogy az építőanyag iparban is szükség. Speciális elasztomerbitumenből készült hidegen öntapadó első vízszigetelő réteg változtatható varratlezárással: hidegen öntapadó eljárás a toldási tartományban és a felületen, vagy hidegen öntapadó eljárás a felületen és hegesztés lángolvasztással a hossz- és keresztvarratoknál.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések