2015. október 28., szerda

Homokfúvott üveg minták

Szórópisztollyal, nagysebességű homokszemcsékkel ütköztetjük az üveg felületét, így matt felület keletkezik. A homokfújt üveg készülhet telibe mattírozással, amikor az egész felület fújva van (pl. egy egész üvegtábla), vagy bármilyen egyedi mintára fújással, katalógusunkból vagy hozott minta alapján. Fő profilom az üveg mattitás a. Ez történhet mechanikai módon, homokfújással ezt hívjuk homokfújt üveg - nek, vagy kémiai módon, savmaratással, amit savmart üveg - nek nevezünk.


Ezeket lehet kombinálni is, amivel kialakul homokfújt - savmart üveg. Ezt főleg a homokfúvás mély részein lehet jól alkalmazni amitől az üveg. Az ajtó üveg homokfújt, savmart, gravírozott mintával dekorálásnak két funkcióját lehet kihasználni. Az egyik a design, a másik az átláthatóság megakadályozása, de a fény áteresztése.


Homok-fújt üveg , Mattüveg, Tejüveg A matt hatású fehéres üveget sokan tejüvegnek is hívják. Alapvetően két lehetőség van az üveg mattitására, ami az üveget homályosítja, átlátszóságát nagy mértékben csökkenti. Kémiai módon savmaratással= savmart üvegnek nevezzük. A szemcsék apró darabokat szakítanak ki az üveg. HOMOKFÚVOTT ÜVEGMINTÁK Lehetőségek: Üveg teljes felületét homok-fújjuk.


Savmart üvegárak Mechanikai módon= h. Csíkokat, egyedi mintákat fújunk. Katalógusunkból kiválasztott mintát, egyedi. Minták készítése is lehetséges homokfújással. A savmarási technológiai eljárás során az üveg illetve a tükör. Homokfújás minták ajtókba, tükörre.


Minta homokfújt felülethet. A megszilárdult üveg bár rideg és kemény anyag, de mégis a folyadékokra jellemző egyes tulajdonságokkal bír. A Gravírozott üvegek LED világítással. Az üvegnek a folyékony. A savmaratott üveg esetében a mintázatot savmaratással alakítják ki.


Nagyon elegáns és exkluzív üvegtípus, amit egy török gyártótól szerzünk be. Tudjuk, hogy az alapvető módszereit a XIX. A homokfúvott hatású fólia sokkal költséghatékonyab és megfizethetőbb, mint a homokfúvott vagy maratott üveg. Bárki feltud egy ilyen matricát ragasztani és nincs belőle rendetlenség. VEG -TÜKÖR- KÉPKERET.


Helyszíni üvegezés Budapesten és környékén. Az általunk kiállított számlákat az összes biztosító elfogadja. Katedrál üveg minták több színben is.


Válassza ki az Önnek tetszőt! Borovi beltéri ajtó üvegminták a modern beltéri nyílászáró ajtókhoz. Elképesztően széles üveg – és panelválasztékkal várjuk műanyag bejárati ajtók után érdeklődő vevőinket! Tiffany üveg fonott minta. Számos tiffany, katedrál és ólmozott.


A fólia biztonságosabbá teszi az üveget törés esetén úgy, hogy a törött üveg szilánkok. A minták a fóliába vannak kivágva így a minták helye teljesen átlátszó. Savazott üveg kutyus. Lényege, hogy a színes üvegdarabokat ólom segítségével ragasztják össze a szakemberek, akik egyben művészek is, hiszen egy-egy ilyen tiffany üveg több száz darabból áll össze egy szép színes képet ábrázoló műalkotássá.


A savmartüveges, azaz másnéven homokfújt üveges tolóajtó leggyakoribb alkalmazási formája a térelválasztás.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések