2015. október 13., kedd

Came kapunyitó vezérlés

Beállításához minimum db működő távirányítóra van szükség! Kapumozgató vezérlések azonnal, raktárról, országos kedvező házhozszállítással. Came alkatrészek Antennák. Kapunyitó szettek tolókapukhoz és úszókapukhoz egyaránt. Fogasléces mozgatás, masszív, évtizedek óta forgalmazott típusok.


Extrém hosszú garancia idők, bevált rendszerek.

Egyszerű kulcstartó kamera 80 kapunyitó kinézettel, 7x 4pixeles felbontással, videó és hangrögzítéssel. Pontos, gyors és igényes kapunyitó szerelés. Elektromos kapunyitó szett év garanciával. Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon.


BX-P tolókapu hajtás vezérlés. A CAME a motort gyárilag balosra köti be. Vezérlés 24V-os olvadóbiztosítéka F630mA. A Deimos BT kapunyitó sokoldalú telepítést tesz.


Az alábbi néhány videóban bemutatjuk a kapunyitó motor helyes felszerelését és beüzemelését, valamint a vezérlés bekötését és a kapunyitó programozását.

A videók nem helyettesítik a telepítési útmutatókban leírtakat és azok részletes tanulmányozását, mindössze. A szárnyas kapu automatikák vezérlő elektronikája általában külön dobozban kerül felszerelésre. Kétszárnyas vezérlés.


Köszöntjük kaputechnika weboldalunkon, itt megtalálja az ön igényeinek legjobban megfelelő kapunyitó szettet. CAME KRONO karos szárnyaskapu működtető motor szett. Budapesti átvétellel akár egy órán belül átvehetők a kapunyitók. Ft-tól, Toló kapunyitó már Br.


ECOkétmotoros vezérlés kétszárnyú kapunyitó motorokhoz. Egyszerű beállítás potméterekkel és DIP kapcsolókkal történik. Nincs szükség bonyolult programozási műveletekre mint a digitális vezérléseknél. TWIST2kétmotoros vezérlő elektronika, GardenGate Twist 2kétszárnyú kapunyitó vezérlés beépített rádióvevővel. A vezérlés nem tartalmaz rádió vevőt.


V-os elektromos nyílókapu motorok működtetésére alkalmas. Motorok feszültsége: 230V. Rádióvevő, GateShop. A kapubolt - kapunyitó szettek, garázskapu nyitók és.


Cégünk Hivatalos NICE - VIDUE - SMES - REWLEX márkák magyarországi képviselete és márkaszervize, ezen kívül szinte minden típusú ipari kapu és kapunyitó automatika, vezérlőelektronika szervizelését karbantartását vállaljuk. Túlfeszültség és hő ellen védett, intelligens vezérlés , melyhez sokféle kényelmi és biztonsági eszköz csatlakoztatható (villogó lámpa, kulcsos kapcsoló, beléptető rendszer, fotocella, induktív hurok, stb.). Automatikus záródás.

Igény esetén a kapunyitó a kaput automatikusan is bezárhatja. Halk működésű kapunyitó. Egy és két szárnyas nyíló kapu automatika szettek méteres kapuszárnytól méteres kapuszárnyig.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések