2015. október 13., kedd

Favédőszer gombaölő

A rovarok elleni védelmet bór hatóanyagok biztosítják, de mivel ezek kizárólag gyomorméregként hatnak a rovarra, a faanyag felületi védelme nem biztosítja a teljes faanyag rovarmentesítését. Faanyagvédelmi szempontból jelentős a gombaölő hatása is. Szakszerű és az előírás szerinti védőszer felvitele esetén a kezelt. Ha festék, akkor Piktorfesték - kifestene, felújítana, széles választékra és szaktanácsra vágyik, akkor Piktorfestek.


Bochemit OPTIMAL FORTE színtelen kg favédőszer. A képek illusztrációk a színek és a csomagolás a valóságban eltérhetnek. A faanyagvédőszer ammónium- és bórvegyületeket tartalmazó vizes oldat.


Hő hatására víz és a lángot fojtó ammóniagáz keletkezik, a felület izzik, ill. Favédőszer hatása mellett, esztétikus megjelenésével kiemeli a fa eredeti erezetét. Alkalmazható favédőszerként, alapozóként és lazúrként is. Ha a vizesbázisú favédőszer felszedi a deszka szálát, válts.


A gombaölő hatóanyagát nem ismerem, de ha szél fúja, nap süti, már az is elég. B rész, Pv szabvány szerint. Vízzel higítható gomba- és rovarölő koncentrátum megelőző favédelemre, égéskésleltető hatású. BQ favédőszer koncentrátum. Faanyagok gomba és rovarok elleni megelőző védelmére szolgál.


Bel- és kültérben is felhasználható. Beltéri lazúrok és teraszolajak kiváló alapozószere. Színtelen, illetve zöl sárga és barna jelölőszínnel ellátott. Sárga színű favédőszer , mely hatékony védelmet nyújt a tűz-, gomba- és rovarkárosítással szemben. Az oldat ammónium- és bórvegyület összetételű.


A falfelületekre felhordott fungicid anyagok, azaz gombaölő szerek. Elpusztítja a rovarkártevőket , melyek a fa roncsolását okozzák és megelőzi támadásukat. Név: Sadolin Base favédőszer alapozó. Az épületfák gombásodás elleni védelmét gombaölő szerek alkalmazásával lehet.


C feletti hőmérsékleten a spórák és. A favédőszer alkalmazásánál a munka- és balesetvédelmi előírásokat ( pl. veszélyességi rendelet ), a csomagoláson lévő megfelelő ismertetőjeleket ( pl. különösen veszélyes szimbólum, veszélyességi megjelölés, veszélyességi útmutatások, biztonsági tanácsok ) figyelembe kell venni. Szú- és gombaölő adalékot tartalmaző faanyagvédőszer, mely megelőző védelmet ad a fának.


Megmunkált vagy kéreg- és háncsmentes, egészséges, légszáraz faanyagoknak (nyílászáró szerkezetek, kerti bútorok stb.) kékpenésszel, farontó gombákkal (könnyező házigomba, fenyő lemezestapló, pincegomba, házi kéreggomba, elszíneződést okozó gombák stb.) és. Fapácok, lazúrok, favédőszerek - kolor. Free Shipping on eBay. Tetol FB oldat favédőszer - kolor.


Az Akzo Nobel Coatings Zrt. Európában és a világon egyaránt. Fafelületek festés, és tapasztás előtti beeresztésére , olaj és alkyd festékek hígítására szolgál.


A beeresztett felületnek légszáraznak kell lennie. Welcome to the home page of Győri AGROKER ZRT! Felhasználási terület A megmunkálatlan, kékesedéssel veszé-lyeztetett fafajták esetében, - mint például fenyőfa -, általánosan külső fafelületeken, valamint ablakok és külső ajtók belső oldalán.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések