2015. október 23., péntek

Tetol fb zöld

Cédrus fakonzerváló alapozó és lazúr festék Diszlazúr diszperziós favédőszer, alapozó. A kezelést csapadéktól védett helyen, szilárd folyadékzáró aljzattal ellátott területen végezzük. A kezelés történhet ecsettel, szórással, permetezéssel és foglalkozásszerű felhasználók esetén bemerítéssel. TETOL FB oldat sárga Liter.


A szer külső megjelenési formája: színtelen, barna, zöld.

CikkszáKészlet információ: Lista ár. A képek csak illusztrációk. Webáruházunkban egyedi árucikkeket vásárolhatnak meg. Tetol FB Oldat Kemikál.


Hő hatására víz és a lángot fojtó ammóniagáz keletkezik, a. Zöld és Sárga színben készül! Uniós szabványnak megfelel. Az egyes rétegek között min.

Felhordható áztatással és szórással is. Ajánlott felhordási hőmérséklet. Fémkorróziós hatás: fémek felületét kismértékben.


Víztaszító, oldószertartalmú, színtelen , a fa. A tetol fb oldat fenyő és lombos faanyagok tűz- gomba- és rovarkárosítással szembeni megelőző és részleges megszüntető védelmére szolgáló készítmény. Miskolc, Szinva út 2-4.


A faanyagvédőszer ammónium- és bórvegyületeket tartalmazó vizes oldat. Boróka alapozó vizesbázisú l. A tételt csomagként küldjük el, a kézbesítés 2-napon belül történik. A csomagként valamint száll. Showing all.


Nálunk mindent megtalál! Garantáltan a legjobb árak! HUF-BAU Akker Tüzép, az építőanyag kereskedelem szakértője. Mint minden weboldal, a festekarus.


Toko Kossuth Lajos u. Fenyő és lombos faanyagok tűz- gomba- és rovarkárosítással szembeni megelőző és részleges megszüntető védelmére szolgáló készítmény.

Hõ hatására víz és a lángot fojtó ammóniagáz keletkezik, a felület izzik. Kosár betöltése folyamatban. Főoldal Rólunk Híreink Üzleteink GYIK Kapcsolat Adataim Akciós termékek Kiskereskedelmi Üzleteink. Nem mellesleg tartalmazza az összes favédő anyagot is egyben, ezért bátran használható nyers kezeletlen felületen is.


Továbbá fontos tulajdonsága, hogy a fa természetes légzését nem akadályozza meg, viszont mélyen beszívódik, így nem pattogzik fel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések