2019. június 19., szerda

Tolóajtó biztonsági zár

Felnőtt számára egyszerűen kioldható és a szekrényajtó újra kinyitható. A csomag db zárat és a rögzítéshez szükséges, Minden, ami a baba és a kisgyermek biztonságához szükséges! Fiók- és szekrényzárak, Bababiztonsági termékek, Minden, ami a baba és a kisgyermek biztonságához szükséges!


Biztonsági pajzsok, rozetták. Zár , zárbetét, lakat.

Ajtókilincsek és ajtózárak, biztonsági zárak, kapu kilincsek, kapuzárak, küszöbök, ablakzárak nagy választékával várjuk az érdeklődőket. Gondoskodjon otthona és értékei biztonságáról! Kínálatunkban mindenféle felhasználási területű és biztonsági szintű zár megtalálható. Fontos levelek, küldemények védelmét biztosíthatja egy megfelelő postaláda zár , melyhez két kulcsot is mellékelünk, így a család több tagja is hozzáférhet biztonságosan.


A falban futó beltéri tolóajtó szerkezete egy kissé bonyolultabb, ugyanis itt egy vezető-tartó szerkezetet, ami egy gipszkarton szerkezet tartóváza, először be kell építeni a kívánt falszakaszra, majd az ajtólapokat felszerelni a futószerkezettel együtt a sínre, nem megfeledkezve a végütköző-csillapító elemekről, majd ha ez kész, következhet a burkolás gipszkartonnal. Főkategória, Maestro kilincsek, Euro-Elzett zárak, zárbetétek, lakatok, pántok, kapcsok és sok-sok épületvasalat. Ismét bővült kínálatunk, ABUS Ecoiline törésvédő pajzsok már rendelhetők 5 és mm-es kilincs-kulcsközép távolsággal, kívülről gombos és mindkét oldalon kilincses változatban is F(alumínium) F(pezsgőszínű) és F(réz) színekben.

A tükrös ajtóink például biztonsági fóliával vanank ellátva. Ezért egyrészt könynen tisztíthatóak, másrészt biztonságosak, mert Pl. A biztonsági zárak területén, talán a leggyorsabb, viszonylag kevés szerelési időt igénylő, leghatékonyabb zárszerkezet a Potent pumpás biztonsági rászegző zár , amely hevederzár helyett vagy felső másodzárként kiemelkedő biztonságot produkál. Annyiféle zár található ma már a piacon, hogy az átlag földi halandó, aki nem hozzáértő a témában, esetleg mélyed jobban bele a témába, könnyen a bőség zavarában szenvedhet és elképzelése se lehet róla, hogy az ő egyszerű ajtajához mégis milyen típusú zár illik. Többpontos zár , szalagzár a biztos záródásért.


Cégünk éve forgalmazza a HiSec acél biztonsági bejárati ajtókat egész Magyarországon. Online rendelés és webáruház itt! A zártipusok fajtái: kilincses ajtózárak, hevederzárak, zárbetétek ( biztonsági zárbetétek) Kilincses ajtózárak: Ajtóba felső zár : Ez a zárfajta az ajtók (többnyire a bejárati ajtó) felső részén helyezkedik el. A görgők függőleges irányban mozdulnak el, a csapok pedig a normál záryyelvekhez hasonlóan elúbujnak az előlapból. A Gyulai és Társa Kft.


Termékeink segítségével látványos, újszerű és jó térkihasználású megoldásokat választhat, legyen szó térelválasztásról vagy bútorokról. Nevük onnan ere hogy az ajtólapba szükséges őket bevésni. Zárbetét kínálatunk kifejezetten a prémium biztonsági szintű ajtó zár termékkörre épül, ahol a minőségi termékeket gyártó Abus és Mul-T-Lock típusok kaptak helyet.


Az egyes típusok teljes méret választéka rendelkezésre áll zárbetét vásárlás alkalmával, valamint olyan opciók is biztosítottak, mint gombos vagy. Zárbetét, zár , kilincs, lakat, riasztós lakat, vasalat - azonnal, raktárról.

Arra törekszünk, hogy alkatrész csere nélkül javítással sikerüljön megmenteni a nyílászárók zárját, vasalatát. Jelezze felénk igényeit. A bemutatott termékek ízelítőt adnak az üzletben. Ha vásárolni készül, keresse fel üzletünket!


Z ár C enter Debrecen,Miklós u. A beltéri ajtó WC zár a nevéből is eredően mellékhelyiségeken használatos, de egyre inkább használják mellékhelyiségeken és minden olyan egyéb helyiségen, ahol a rendszeres zárás fontos lehet és felmerülhet a kulcs elveszésének lehetősége. Ezekkel a zárakkal találkozunk a bevásárló központok, irodaházak. Magas minőségű, MAUER biztosnági zárak, kiegészítő zárak, portálzárak és lemezszekrényzárak a MAUER Webáruházban! Megfizethető árak, gyors kiszállítás!


Zárási rendszerek készítése, elektronikus beléptető rendszerek, épületzár, pánikzár, ajtócsukó, tolóajtó , nyerskulcsok. Zárvásárlás előtt az ajtónkban lévő zárat meg kell mérni, ehhez a zár és kilincs csere cimű videónk nyújt segítséget. Forgách - Röppentyű u. Különböző igénybevétel, ajtó-, ablak súly, biztonsági igény esetén más-más minőséget tudunk nyújtani.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések