2019. június 28., péntek

Infrasorompó bekötése

Ajánlott biztonsági kiegészítő az infrasormpó vagy fotocella pár. Az infrasorompót szokták még fotocellának, mozgást érzékelőnek, infra szemnek is hívni a gyakorlatban. A legtöbb infra pár un. Ezek cseréjére a legjobb megoldás a Fotomouse infrasorompó.


Motor elektromos bekötése. Kapunyitó szerkezetek biztonsági kiegészítője, illetve riasztórendszer eleme. Biztonsági kamera, kapu és riasztó – bolt és webáruház.


Egysugaras infrasorompó 9nm. A belső infrasorompó egy kiegészítő lehetőség,a szettben pár található, ezen. A gyárilag bekötött kábelek minden esetben alul. BESZERELÉS - Hogyan szerelhető be a infrasorompó. Az infrasorompó felszerelésekor úgy kell gondolkodnunk, mitha egy képzeletbeli vonalat húznánk két pont között, melynek átlépésekor szeretnénk, ha a központunk riasztást adna.


Gyakran fellépő hiba a TECHNO T011AOD vezérlés esetén az infrasorompónál fellelhető teszthiba, melynek hibajelzése az 1t. A hiba elhárításának szemléltetését prezentálja ez a videó. Kérjük, hogy a termék használata előtt olvassa el a használati utasítást, hogy helyesen végezze el a telepítést. Az egy szettes megoldás is megy,csak ne tedd túl magasra. Azt azért tudni kell,hogy az infrasorompó csak arra jó hogy nagyobb dolgokat ( autó,traktor stb ) észrevétlenül nem lehet rajta kivinni.


Viszont aki ismeri az simán át tud bújni alatta és kisebb dolgokat át adogat. Ilyenkor lehet kombinálni még kültéri mozgás. BENINCA - kültéri infrasorompó , 24Vac, elforgatható lencsetest 120°-ban, keskeny, esztétikus kivitel - Telepítői útmutató (pdf) Garancia: év A riasztóbolt részletes garanciális feltételeihez kattintson ide!


A készülék telepítése müszaki jártasságot feltételez. Szükség esetén kérje szakember segitségét. A garancia kizárólag szakszerü telepítés és rendeltetésszerü használat esetén él. Január közepén volt az Intersec biztonságtechnikai kiállítás Dubaiban. A Ditec Entrematic is kiállított a kapunyitó automatika és az automata üvegajtó termék családokkal.


Teheted kültérre, szálló falevél nem fog vakriasztást eredményezni. Hóesés sem szokott,maximum ha a hó ráfagy a külső burkolatra. Bár ez ellen lehet védekezni,vannak olyanok amikben beépített fűtés van. Mondjuk a nagy köd szokott inkább problémát okozni,de mindig nagyobb hatótávú sorompót kell telepíteni mint a védett terület.


Működik száraz kontakttal (kártyaolvasó), távirányítóval, csatlakoztatható hozzá indukciós hurok, forgalomirányító lámpa (piros,zöld), fotocella, infrasorompó , rendszámfelismerő rendszer. RS4kommunikációval van ellátva. KÉTIRÁNYÚ FÜGGÖNY INFRASOROMPÓ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ 1. Beépítés eltt olvassa el figyelmesen a tájékoztatót, mert hasznos tippeket, ő tanácsokat tartalmaz a felszerelést és a beállítást illetően.


Az oldalon csak kipróbált, működő rajzok találhatók meg! Bárki tölthet fel saját rajzot, ezzel is hozzájárulva ahhoz, hogy egy mindenki számára elérhető globális gyűjteményt hozzunk létre!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések