2019. június 20., csütörtök

Földelés spirituális

Földelés nélkül kicsúszik a talaj a lábunk alól, elveszítjük a középpontunkat, elszalad velünk a ló, és végül álomvilágba menekülünk. Túl sok olyan spirituális ösvény létezik, mely figyelmen kívülhagyja a földelés. A földelés magában foglalja az alsó csakrák megnyitását, a gravitációval való.


Egy ponton az Ember keresni kezdi az Igazságot, és boldog annak morzsáival. Egy szép, ihletett könyv, bölcs tanítás vagy hiteles emberi példa magasba emelhet, hogy egy pillanatra körülnézhessek: innen ilyen jól lehet látni.

Energiánk földelése. FÖLDELÉS Ez utóbbit nem tartják elég spirituálisnak, így nem szentelnek neki túl sok időt és figyelmet sem. A föld régi energiákat fogad magába, azokat megváltoztatja és továbbadja, amire az adott pillanatban szükséged van, majd visszaveszi tőled.


A földelés képessége azt jelenti, hogy az életben maradáshoz szükséges anyagi forrásokat fel tudod venni és el is tudod engedni a felesleget. Megtanít a stabilitásra, ha kéred. Ez érdekes élményt adott.


Egyszer szemből öleltem egy fát, full tele kudarcélménnyel és az Ent így kommunikált veleátküldte az érzést, meg vagyok stabilan tartva, de kihúzta a lábam.

Amikor energiákkal dolgozunk, és egy kicsit a szellemiekre fordítjuk a figyelmünket, akkor merülhet fel ez a földelés téma. Nagyon fontos, hogy kapcsolatban legyünk folyamatosan a Földi energiákkal (majd az Égi energiákkal is, de erről később írok). Ha leföldeljük magunkat, az adja meg a biztonságot és a stabilitást, hogy.


A földelés Szellemi lényünknek is szüksége van a Földdel való kapcsolatra, e nélkül sérülékeny, veszekedős, zavart, elveszettnek érzi magát. A biztonságérzet megteremtése mellett remekül beválik a negatív, idegen, haszontalanná vált energiától való megszabadulás eszközeként is. Módja: képzeljünk el egy. Ez az oka annak is, amikor valaki napi szinten végez spirituális gyakorlatokat, gyógyítás, meditációt, teremtést, mégsem hoznak eredményt az elvégzett gyakorlatok. Hiszen földelés nélkül, a földdel való kapcsolat nélkül, nem tudod manifesztálni, valóságodban megjeleníteni a szellemi síkon megteremtett dolgokat.


Free Shipping Available. Money Back Guarantee! Check Out Flywheel on eBay. Fill Your Cart With Color today! A weboldal bármely tartalmának ettől eltérő felhasználása jogellenes.


Földelés közben a zeta potenciál pár perc alatt megnő, ami azt jelenti, hogy a vérsejtek töltése magasabb lesz, és konkrétan taszítani kezdik egymást. Emiatt a véráramlás könnyedebbé válik, és a vérnyomás csökken. Ha a zeta potenciál alacsony, a vérsejtek összeragadnak - és sajnos így néz ki a legtöbb ember vére, amikor a földelése hiányos.

Hallgatás közben ne erőltesd sem a relaxációt, sem a meditatív- spirituális élményt, csak add át magad a hangoknak, és enged hogy visszavezessenek a jelen pillanatba. Hogyan működik a földelés. A kiindulópont az, hogy a talajjal való érintkezést, a talajjal való érintkezés érzését érzem. Ez lehetővé teszi, hogy bekapcsolja az érzékelést, és irányítsa azt a gerjesztő áramra, amely a testen, a lábakon, a lábon és a talajon áramlik.


Rates on One Niseko Resort Towers. A wide range of the finest Flower bulbs, roots and Perennials for your Summer garden! Easy online ordering, 1 flowering guarantee and fast delivery throughout Europe!


Joint or Grout All Natural Stones Order Online - Next Day Delivery.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések