2019. június 26., szerda

Designer pamutvászon

Kimagasló minőségűek, szín- és formatartóak, tökéletes alapanyagai az igényes és időtálló kézműves alkotásoknak. Az anyagmennyiség tervezésénél ezt a természetes adottságot vegye mindig figyelembe! Minőségi nyomott mintás és színes pamutvászon méteráruk népszerű tervezőktől, szerte a nagyvilágból.


Designer pamutvászon

A foltvarrás, egyedi ruhák és használati tárgyak készítésének és a lakberendezés nélkülözhetetlen kellékei. Gyerekmintás designer pamutvászon panelek az egyedi és időtálló patchwork alkotások, ágytakarók, falvédők, faliképek, központi elemei. Csodás díszpárnák, ágyneműk, táskák is készülhetnek belőlük, de ruháinkat is feldobhatjuk vele. A nagyméretű minta jól mutat egy dzseki vagy ing hátulján, de szoknyát vagy ruhát.


Imádjuk a textileket, a mintákat, a színeket. Szeretünk varrni, és a varrásról beszélgetni. Ennek a két szenvedélynek ötvözéseképp hoztuk létre oldalunkat, mely nem csupán egy webáruház, hanem egy alkotó közösség is, ahol hasznos tippeket kaphatsz, megmutathato hogy te miket alkotsz, felteheted kérdéseidet, és mi megteszünk mindent, hogy megválaszolhassuk. Az áru raktáron van ezer Ft.


Designer pamutvászon

Ez a csupa báj babafészek csak rád vár! Kolibris-álomcsapdás designer , prémium pamutvászon , valamint halványrózsaszín, prémium minky anyaggal borított babafészek. A különleges, aprólékosan kidolgozott minták neves designerek.


Gyerekmintás, mesefigurás minőségi designer patchwork anyagok, pamutvászon , flanel, duplagéz méteráru, világhírű amerikai gyártóktól. Bélése bézs színű pamutvászon , külső anyagból van benne osztott. A külső anyag organikus pamut, a belső designer pamutvászon. A két anyag között flíz található, amely tartást ad a neszeszernek.


Fekete textilbőr és designer pamutvászon anyag ötvözete ez a különlegesen dekoratív női táska. A designer textil Robert. A minimális vágási mennyiség minden anyagnál, melyeket tartunk centiméter. Fix fekvőfelülettel rendelkezik. Szaténszalaggal húzható össze a megfelelő méretűre.


Különlegessége a megemelt oldalfalban és a rendkívüli minőségű designer pamutvászon alapanyagában rejlik. Igény szerint más színösszeállításban is elkészítjük. Nyomott mintás patchwork designer textil, lakástextil és organikus pamut méteráru és minőségi rövidáru webáruház. Továbbá egy online műhely, ahol új szabás varrás leírásokat és ingyenes szabásmintákat találhatsz nap mint nap. Minőségi lakástextil méteráru️️️️ - függöny️, sötétítő függöny, ágytakaró️, mintás pamutvászon️, loneta️, patchwork️, angin.


Időtálló design A termékek megalkotásakor különös figyelmet fordítunk a megfelelő minőségű alapanyag kiválasztására. Mindemellett az igényes kidolgozás és a tartós pamutvászon belső gondoskodik arról, hogy a késztermék hosszú távon szolgálja tulajdonosát. Designer pamutvászon és textilbőr kombinációja, mely felül cipzárral záródik. Belül pamutvászon bélést kapott, egy zsebbel. Pántja állítható, így mind keresztben, mind pedig egy oldalon is hordható.


A pánt – 1cm-ig állítható. Tisztítása: fokon mosógépben mosható, a pamutvászon rész enyhe fokozaton. Rózsaszín, alapon fehér viráglenyomatos pamutvászon , barbie ruha készítéshez, szoknyákhoz, felsőkhöz, ruhákhoz. Termékeink készen állnak a szállításra Magyarország egész területén. Minőségi, online méteráru , textil dekoranyag, spanyol dekortextil, lakástextil, olcsó loneta vászon, designer textilek Budapest- és országszerte.


Designer pamutvászon

Méteráruk kategóriában - (Anyag: pamutvászon ) - Új és használt termékek széles választéka - Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések