2019. június 11., kedd

Befőttes üveg tető

Bármilyen célból is szerzik be a befőttes üvegeket, a lapkára valószínűleg nekik is szükségük lesz – ebben az esetben sokat tehet az összképhez ennek megjelenése. Szintén sokat emel hétköznapi tárgyak népszerűségén, hogy divat lett a salátákat ebben magunkkal vinni. A jól záró tető természetesen létfontosságú. Befőttes üveg tető mm - mézes sárga.


A főzés egyik titkát és egyben örömét jelenti megtanulni kijavítani valamit, amit elrontottunk, és az egyik lecke az, hogy derűsen viseljük el azt is, ha már egyáltalában nem lehet kijavítani. Ft – 1mm fém lapka: Ft Műanyag tetők: mm-es Ft, mm-es Ft, mm-es Ft, 1mm-es Ft (a kedvezmény műanyag tetőkre nem vonatkozik).

Konyhafelszerelés webshop, étkészlet, tányérok, evőeszköz, tésztagép, cserépedény, befőttes üveg , poharak, konyhafelszerelés üzlet. A színek készletfüggőek! Lekvár, méz, savanyúság, torma és egyéb finomságok tárolására, csomagolására használják. Forgalmazott üvegeink közül a 2ml-est pl.


Termék jelenleg elfogyott! Csökkenő irány beállítása. Legnépszerűbbek befőttes üvegek befőttes üveg tető. Mindegyik eltávolítása.

Szöveg keresése Ár -Keresés Űrmérték 5ml felett Fedő bef. Számomra a tartósítás a nyár megőrzését jelenti. Amikor hónapokkal később (vagy talán csak pár hét múlva) megnyitom, mintha a termő táj és a rég megfakult napsütés ízét érezném az ajkamon, hisz egy üveg savanyú cékla olyan, akárcsak egy üveg bor. Személyes átvétel Debrecenben.


Amíg fent van a hirdetés, addig aktuális. Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztatjuk Önöket hogy az üvegeinket raklapos és zsugoros kiszerelésben is forgalmazzuk. Az üveg dombornyomott, kiváló minőségű olasz edzett üvegből készült.


Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Ugye te se dobod ki a kiürült befőttes üveget? Kínálatunkban rátalálhat azokra a modellekre, amelyeknek mind a méretével, mind a kinézetével elégedett lehet. Rendeljen Ön is tőlünk háztartási eszközöket. Ideális lekvár, mártások befőzéséhez, valamint gyógynövények és szárított gyümölcs tárolására.


Nem felel meg savanyú és ecetes felöntő levekhez. Többször használatos. A tetőn kék dekoráció található. A twist-off tető könnyen csavarható.


A gumitömítés a tető alján hermetikusan lezárja az ételt az üvegben.

Fertőtlenítés után, már ne nyúljunk az üveg belsejébe, csak az eltevésre váró alapanyagokat töltsük bele. Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések