2019. június 4., kedd

Polifarbe diszperziós falfesték ár

Poli-Farbe Medi-Farbe diszperziós beltéri falfesték. Bevonata matt, tartós, esztétikus, jó pára- és légáteresztő. A köznyelv Kutyás festékként azonosítja. A D bázis közepes színerősségű felület kialakítására, míg a TR bázis sötét színű felület kialakítására alkalmas.


Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon.

Az első évben csak fehér színben, de színezhető formában került a boltok polcaira az egyrétegű, csepegésmentes, mosható és illatosított beltéri falfesték. Jó fedőképességgel rendelkező, fehér színű beltéri falfesték vakolt, vagy diszperziós festékkel átvont falfelületekre, továbbá gipszkarton felületekre és fűrészporos tapétákra. A korszerű falfesték gazdaságos felhordással is kiváló fedőképességet biztosít. Polifarbe Platinum beltéri diszperziós falfesték JJácint matt 5l.


A Polifarbe értékesítési statisztikái szerint idén is teret hódítanak a különböző pasztell színek, közöttük is a földszínek, barnás és zöldes árnyalatok. A színek kombinálása is merőben új hangulatot teremt. Diszperzit falfesték belső 1fehér l. A Festékes Festékbolt további ajánlatai az oldal tetején érhetőek el.

Santal - Hipoallergén falfesték és glett, amely az egész családra figyel. Festés után a szerszámok vízzel tisztíthatók. A megszáradt festék súrolószerrel távolítható el. A diszperziós falfesték ellenáll az időjárás viszontagságainak, a súrolásnak, színezhető és mosható.


INNTALER BELTÉRI DISZPERZIÓS FALFESTÉK 15L FEHÉR és még 8termék közül választhat a kategóriában. A festékgyártók folyamatos újításainak eredményeként ma már a speciális adalékanyagokkal kevert változatok is javítják munkánk minőségét. A tételt csomagként küldjük el, a kézbesítés 2-napon be. DISZPERZIÓS BELSŐ FAL- ÉS MENNYEZET FESTÉK 14L FEHÉR és még 8termék közül választhat a kategóriában. Inntaler színes homlokzati diszperziós falfesték Kiszerelések Extra minőségű pigmentekkel színezett különleges homlokzatfesték a kiváló UV-állóság, színtartósság biztosítására, 6féle divatos színben a Ton in ton színskála szerint.


Beltéri Fehér festékek festékanyagok webáruháza. Dulux fal festék szinek ára. Színes diszperziós beltéri falfesték. Aktuális Polifarbe ajánlatok az ÁrGép-en. Hasonlítsa össze az árakat!


KÉSZLETRŐL AZONNAL! A megadott ár db termékre vonatkozik!

ECO diszperziós beltéri falfesték Fehér, igen gazdaságos felhasználású termék. POLI-FARBE BELTÉRI FALFESTÉK 5L FEHÉR és még 8termék közül választhat a kategóriában. JUB JUPOL BELSŐ FALFESTÉK 15L. POLIFARBE PLATINUM FEHÉR 10L. Héra beltéri falfesték 15L.


POLI-FARBE PLATINUM PLATINUM BELTÉRI FALFESTÉK 5L FEHÉR FDISZPERZIÓS – árak , rendelés, bolt, üzletek és akciók és leírás. POLI FARBE , Poli-farbe fal és mennyezetfesték L, termék és ár információ fehér. Fehér, igen gazdaságos felhasználású termék. Vakolt, meszelt, vagy.


TWIST COLOR BELTÉRI FALFESTÉK 5L NASPOLYA és még 8termék közül választhat a kategóriában.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések