2019. június 20., csütörtök

Emeletes kínáló tál

A Tescoma GUSTITO egy három emeletes kínáló tál idális snack, gyümölcs vagy desszert tálalására. Elegáns fehér színe miatt hétköznapokra és ünnepekre egyaránt alkalmas. Minőségi porcelánból készült, amely praktikus és időtálló. Réz emeletes kínáló. Mindez a Babell XS emeletes kínáló tálra is igaz, amely ebben a színösszeállításban kizárólag nálunk kapható.


Tökéletes precízió Az emeletes kínáló tál mindig tökéletes választás, ha ízlésesen szeretnénk elhelyezni az apróbb finomságokat.

Lehet ez sütemény vagy gyümölcs, de akár tenger gyümölcsei. Dekoratív vastag színezett emeletes kínáló tál , amely nem csak lakása éke lehet, de kiválóan alkalmas sütemények, kekszek, gyümölcsök, torták szervírozásához. A SUMATRA termékcsalád kerámia táljai, tányérjai, csészéi és tálalója ötvözik a hagyományokat a modernitással.


Ajándéknak szintén kitűnő választás. Minden egyes darab kézzel festett, szemet gyönyörködtető motívumokkal lett ékesítve, míg az egzotikus, matt színek és a fényes zománc lágy kontrasztban állnak egymással - valamint az igen csípős ételekkel, mely a szumátrai konyha sajátja. Kínáló tál emeletes ellenőrzött és értékelt eladóktól – Vásárlás akár regisztráció nélkül, házhoz szállítás, pénzvisszafizetési garancia a Vatera biztonságos. Hollóházi porcelán emeletes kínáló tál süteményes Erika zöld arany, szép, nem.


Porcelan emeletes tobb tanyeros sutemenyes tal kinalo.

Egyedi termék a webáruház megrendelése alapján készült. A emeletes fém kínáló tál ideális gyümölcs, cukorka, kekszek és apró sütemények felszolgálására. Emeletes kínáló tál - fém.


A sütemények, muffinok, torták szervírozásánál nagyon oda kell figyelni az esztétikum mellett arra is, hogy könnyen darabolható és könnyen elvehető legyen a terítékről az adott sütemény. A diófa melegsége és az arany ragyogása: ezek teszik igazán különlegessé a WALNUT emeletes kínálót, mely akár kis cukorkák, sütemények vagy bon bonok nélkül is megállja a helyét az asztalon. Legújabb termékeink Üveg kínáló tálak többféle méretben. Első osztályú porcelánból és tartós fémből készült. A porcelán tányérok mosogatógépben tisztíthatók, a többi tartozék azonban nem.


Torta, sütemény, tálalásához tortatartók, sütemény. A fém hurok a tetején a könnyű áthelyezés érd ekében. Praktikus kínáló süteményekhez, gyümölcsökhöz. Ajánljuk családi összejövetelekhez, baráti találkozókhoz. Részletek Üzlethez.


Hollywood sült burgonya és szósz kíná. A torta vagy az almás pite is megérdemli a törődést. Rusztikus és romantikus stílusú fodros, búrás tortatáljaink, vagy vidéki stílusú emeletes torta illetve süteményes tárolóink segítségével nem csak a desszert íze lesz tökéletes, de szemet gyönyörködtető is. Ersi kétszintes kerámia kínáló.


Rendben Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk.

Kézzel festett polirezin maci szívvel. A négy figura együtt rendelhető! Az ár egy darabra vonatkozik! Szép állapotú, jelzett három emeletes porcelán sütemény kínáló , gyümölcs kínáló , asztalközép tál. Alján koronás jelzés arannyal: MZ CZECHOSLOVAKIA STARA ROLE ALT-ROHLAU M. Eladó Crofton emeletes porcelán kínáló tál Archivált hirdetés Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.


Rozsdamentes emeletes s FCtem E9ny k EDn E1l F- Tálalók, kínálók - Új és használt termékek széles választéka - Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések