2019. június 20., csütörtök

Homokkép készítő szett

A gyermek követi a füzet mintáit és teszteli a motoros készségeit és koncentrációját a három matrica díszítésére. A homokkép készítő szett segítségével stílusos, hangulatos képsorozatokat készíthetünk. Gyönyörű homokképeket készíthetsz ezzel a kreatív játékkal! Ha elég ügyes vagy, bámulatos, színes homokrajzokat készíthetsz! Az erdő állatai, homokkép készítő kreatív szett : Játék webáruház, játék webshop, ahol nem csak fejlesztő játékokat találsz!


Ha unod a gagyit és igazán jó egyedi játékra vágysz. Fejlesztő Játék Világ! A Totum minőségi terméke a színes homokkép készítő szett , amelynek segítségével különböző állatokról készíthetnek színes homokképet a gyerekek.


Kreativitást és készségeket fejlesztő játék. A doboz mérete cmx27xcm. A szettben db mintás papír található, melyekről részenként lehúzhatóak a kép egyes részei. A lehúzott papírrészek alatt ragasztós felület található, melyekre rászórva a színes homokszemcséket fantasztikus képet kapsz! A színes homokszemcsék praktikus tégelyben vannak, melyek egyesével.


A homokkép technikával gyönyörű ajándékokat készíthetünk például a nagyszülőknek. Ez a műköröm szett akár egy tanfolyam elvégzéséig is elég lesz, ráadásul Ön kedvező áron, együtt is megrendelheti a monabeautyshop. Amennyiben Ön már profi és nincs szüksége gépekre, csak gélekre,vagy géllakkokra, akkor is jól jár webshopunkban: számos változatos, kiváló minőségű és alacsony áron beszerezhető gél lakk készlet vár Önre.


Remek alternatíva a hagyományos rajzolás, festés kiváltására! Cégünk egyik tevékenysége a homokszórós kép készítő szettek és kartonok nagykereskedelmi forgalmazása. A HOMOKKÉP KIFESTŐ KARTONÖntapadó felületű előrajzolt, vágott felső réteggel bevont karton, melyet DISNEY mesehősök rajzaival is forgalmazunk 33×25cm-es és 25×15cm-es méretekben. M homokkép készítő készlet olcsón, 9Ft-ért a REGIO Játékboltban. M játékok széles választékban.


Különböző mintákkal, a csomag a sablont és a színes. Csingiling homokkép készítő szett , a JátékNet. Gyors és akár ingyenes szállítással, napos cserejoggal! Homokkép készítő – Kézműves szett – In the open air a Djeco Design by gyártótól. Ki ne szeretné a vidám színű, kézzel készített, egyedi ékszereket?


A levegőn száradó vagy süthető gyurmák gondoskodnak arról, hogy az alkotás hosszú életű legyen, míg a különböző színű gyurmák és dekorációs lehetőségek az egyediségért felelnek. Spirál rajzoló szett A SES spirál rajzoló készlet segítségével térbeli formának tűnő spirálok képét rajzolhatják a gyerekek, tetszőleges színnel és korlátlan variációban. A készletben található sablonok biztos kezet nyújtanak a fantáziarajzokhoz, melyek alkotásával nemcsak szórakozást nyújtanak a gyerekeknek, hanem fejleszti a képzeletüket is. Kreatív szettek, készletek kategóriában - Új és használt termékek széles választéka - Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet!


Pont olyanokat mint az Indiánoknál vannak a totemek! Ezer színű féleség, mely szet gyönyörködtet! Ebben a készségfejlesztő játékban fejlődik a kreativitáso kézügyessége és a finommorotikád! A képsablon részterületein a színek számozással vannak jelölve. A készlet segítségével egyszerűen készíthetsz bámulatos homokképet Hófehérkéről!


Disney egyik legismertebb hercegnője alig várja, hogy a szobád falát díszítse. Neked csak annyi a dolgo hogy az előkészített képekről sávonként lehúzd a fedőréteget, majd a ragadós felületre rászórd a homokot. Az alkotás így gyors lesz és egyszerű, a végeredmény pedig. A Csillogó unikornis homokkép készítő készlet darab formát, csomag csillámot, csomag homokot, darab pálcikát, darab tölcsért, darab lapátot valamint egy ragasztót tartalmaz. Homokvarázs kreatív homokkép készítő szett.


Minden készlet db képet és különböző színű homokszemcséket tartalmaz. Ebben a dobozban olyan megoldást találsz, hogy nyugodtan elfelejtheted az eddig megs. Kifestők Ateliér Janod: Történetek egy gyönyörű készlet bőröndben gyerekeknek 4. Papírkép készítő kreatív szett - Quilling technikával - Petticoat scrolls - Djeco, A quilling- papírcsíktechnikára utal, könnyen elsajátítható alapok után különösen látványos dolgokat tudtok készíteni.


A készlet tartalma: db előrerajzolt kép (21xcm), csomag keskeny papírcsík különféle színekben (40xcm), db sablon, db tekerőceruza, db csipesz, 2. Iratkozzon fel hírlevelünkre! Alulírott, az alábbi ’Feliratkozás’ gomb megnyomásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelje.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések