2019. június 11., kedd

Csokoládéból készült szerszámok

Az idős mester pedig még Svajcban tanulta, mikor inas volt egy csokoládé készítőnél. A svajciak szerencse kívánságuk jeléül adták egymásnak régen a rozsdás szerszámokat, ez a csokoládé készítő pedig elkészítette nekik csokoládéból. Hát így kezdődik a történet, mi pedig folytatjuk. Csokicsel ( csokoládéból készült szerszámok ) Egy családi vállalkozás által készített szerszámok megtévesztően hasonlítanak az eredetiekhez, azonban mivel ezek csokiból készültek, ehetőek.


Gombóc Artúr igazán nagyon jól érezné magát ezen szerszámok között.

Ha nem a megtévesztés a lényeg, a szürkés csomagolás nélkül is beszerezhetjük a szerszámokat, akár szép díszes csomagolásban is. A kisebb alkatrészek is kaphatóak a nagyobb csokoládé- szerszámok mögé (naná, majd pont ez marad ki a kínálatból). Kézműves csokoládéink között megtalálhatók különféle csokoládé szerszámok , csokoládé csavarok, csokoládé dugóhúzó, csokoládé kanál és sok egyéb valósághű csokoládé tárgy. A gluténmentes szett egy make-up smink készletet tartalmaz, mely valójában belga csokiból készült. A rozsdás szerszámok tömör csokoládéból készülnek, a rozsdás hatást pedig a kakaópor-bevonat adja meg.


A technika leírása fázisképekkel megtalálható Farkas Vilmos blogján, aki csokoládé-fakanalat készít formatorták díszítéséhez: kakaóporban elkészítjük a kiválasztott szerszám, eszköz negatívját, majd kiöntjük temperált csokoládéval. Márkajelzésnek is beillenek a „rozsdás dolgok, azaz a csokoládéból készült , kakaóval meghintett szerszámok , ha pedig valódi különlegességre vágyunk érdemes megkóstolni az Academy of Chocolate versenyen is díjazott ancho chili-citromolaj vagy a meggypálinka-málna bonbonokat.

Szántó Tibor - a csúcsminőség. Amitől még leesett az állunk az a mester egyik nagy találmánya,a csokoládéból készült rozsdásnak ható szerszámok elkészítése. De az egyik személyes kedvencem mégis csoki joda mester illetve a csokiból készült szerszámok. Kíváncsi lennék, hogy a jedi erejét hogyan tudja kamatoztatni csokiként?


Persze a csoki szerszámos készlet sem épp a valóságos autókhoz készültek, a csokoládéból készült szerszámokhoz feltétlen szerezzünk be csoki autót is! Máz olvasztott csokoládéból. Tördeld darabokra a süteményreceptben megadott mennyiségű tortabevonót vagy csokoládét, majd olvaszd fel vízgőz felett. A gőz se legyen túl forró, máskülönben a csoki összeugrik.


Valódi gyermekjáték, ugye? A csokoládéból készült eszközök készen vannak! Győződjön meg róla! Nagyon klassz ötletnek tartom, hogy immár diabetikus csokit is lehet kapni és kóstolni a Timmy- ben.


Szekér Zsolték családi csokiműhelye, ahol hétköznapi tárgyak valósághű csokoládé másait készítik belga csokoládéból. A kések, szerszámok , és egyéb fém tárgyak is hasznát vehetik a csokoládénak. A cukorkákból készült mákos csokor Tavasszal díszítik a mezőket, melyeket az első növényzet borítrózsaszín mák.

Az alábbi mesterkurzusban javasoljuk, hogy ezeket a fényes és gyönyörű virágokat édes cukorkák töltelékkel készítsük. Egy ilyen csokor kiváló ajándék, vagy egyszerűen egy eredeti és finom dekoráció. Emellett az ellenőrző és mérő funkcióval rendelkező szerszámok és eszközök: nyomaték kulcsok, mérőszalagok, vonalzók stb. Felületegyengető szerszámok. Az ilyen típusú szerszámok révén állítják helyre a gépjármű karosszériáját abban az esetben, ha sérülések, horpadások vannak rajta.


Használati tárgyak csokoládéból. Már megint piacra megy a néni? Generációs konfliktusok koronavírus miatt Világom márc 27.


Az darab, különböző méretű ék szerszámnyélhez , cinkötvözetből készült. Kiválóan használható a különböző szerszámok pl. A zabla is vasból készül, de régebben voltak bronzból készült zablák is.


A ló szájába (a fogatlan szájzugba) helyezett, középen áthurkolt fémpálca ez, melynek szájon kívüli végére illeszkednek a zablapálcák és a zablakarikák. A zablapálcák a ló pofáján jobbról is és balról is lehatárolják a ló fejét és.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések