2019. február 7., csütörtök

Kanapé kárpit tisztítás házilag

Kárpittisztítás házilag. Kanapé tisztítás , kárpit tisztítás házilag. Rémisztő sztorik a háztartások kalandos életéből. Mit NE CSINÁLJUNK a kanapéval? Razzia a szekrényekben.

Ha kihagytad a második lépést, még nincs minden veszve. Kikopott és foltos a kárpit ? Töredezett a bőrkanapé anyaga? Vagy egyszerűen már csak unod a látványt? Sajnos nem mindenkinek van több tíz- vagy százezer forintja arra, hogy ezeket a hibákat egy új bútor megvásárlásával orvosolja. A repedt és kopott kanapé látványa azonban kifejezetten lehangoló.


Reggel tiszta ruhával töröld át.

Az eredmény friss, fényes, egészséges hatású kanapé lesz. Fa- és fém alkotórészek. A bútor fa- vagy fémlábait se hagyd ki. Töröld át a hozzávaló ápolószerrel. Tipp: Tisztítás előtt érdemes a különböző szereket kipróbálni a kárpit egy kevésbé látott részén.


Milyen kárpit illik a lakásomba? Ha a ruhánkra vagy a padlóra loccsan ki egy kis bor, vagy kutyaszőrös lesz a kabátunk, azt egyszerűen ki tudjuk mosni, feltörölni vagy lekefélni. Ha azonban a műbőr vagy a zsenília kanapé lesz foltos. A tisztítás során keletkező dörzsöléstől kibolyhosodott és kiszöszösödött a kárpit anyaga, ahol pedig eredetileg a foltok voltak, ott pedig nagyobb átmérőjű vízfoltok maradtak száradás után, és a zsíros foltok sem tűntek el nyomtalanul. Semmi sem olyan egyszerű sajnos, mint ahogyan gondolnánk… De a legdühítőbb tudod mi?


Az, hogy sok-sok órámba telt a kanapé. Statisztikáink alapján kb. Ennek az a legfőbb oka, hogy attól, hogy kibéreljük a gépet, még szakmai tapasztalatot nem kapunk.


Akármilyen gépet kölcsönzünk, nem tudunk mindet. Irodai székek és ágybetétek tisztítását is vállaljuk. Igény szerint magas tisztítóhatású BIO minősítésű szerrel!

Pest megye területén dolgozunk. Elérkeztünk a tavaszi nagytakarítás 5. Ha velem tartasz te is, akkor eddig kész vagy az első négy nap teendőivel. Gyűlnek már a pipák az el. Egyszerű, gyors és hatékony tisztítás és frissítés a cél.


A kanapé és egyebek rendszeres tisztításával elkerülhető a por és az atka képződés, ezáltal az allergia kialakulása is. Mindannyian sok időt töltünk a kanapén. Gondolt már arra, hogy mennyit is pontosan?


Ha belép egy házba gyakran az az első, ami látható. Egy szórófejes flakonba tölts fél liter vizet, két deci ecetet, valamint, ha be tudod szerezni, egy deci gyógyszertári alkoholt, majd keverj a készítményhez egy teáskanál szódabikarbónát is. Fújd a szennyezett kárpitra a készítményt, majd keféld át alaposan. Hagyd hatni a szert.


SOS kárpittisztítás, autókárpit tisztítás. A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A kárpit tisztítás saját kezűleg meglehetősen trükkös, ezért olvasd el a kárpitos mesterek tanácsait, akik Budapest városában több éves tapasztalatot szereztek a sérül bútorkárpit cseréjében.


Matractisztítás házilag - mivel tisztítsam ki a matracot. A matrac tisztítás házilag egyáltalán nem egy speciális feladat, tehát a matrac tisztítás otthon egy mindenki által megoldható feladat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések