2019. február 15., péntek

Gipszstukkó felrakása

Gipszstukkó : A falak és a mennyezet díszítéséhez elôször gipszbôl készült, öntött léceket, rozettákat és oszlopokat használtak. Jelenleg is nagy elôszeretettel. A gipsz díszítôelemek felrakása nagy szakértelmet igényel, mivel nehéz, rideg anyagról van szó, óvatosan kell vele bánni, a rögzítéséhez csavarokat szoktak.


Stukkó készülhet gipszből. Beltéri díszlécek felrakása.

A leggyakrabban alkalmazottak a sarok-, vagy holkerlécek. Oda, ahol a mennyezet és a falak derékszögben találkoznak keskenyebb díszléc is választható. Kör illetve körcikk díszítése stukkóval.


Webáruházunkban megrendelt termékeinket 15. Ft értékhatár felett díjmentesen szállítjuk házhoz! Csomagjainkat a MEDVE Trans futárszolgálat kézbesíti, a rendelést követően akár már másnap kézben tarthatja a megrendelt termékünket. E klasszikus funkció mellett a holker beltéri díszléc alkalmas továbbá karnistakarásra, led spotvilágítás vagy akár led rejtett világítás kialakítására is.


A holker beltéri díszléc felrakása , mint az korábban említettem, gyorsan és egyszerűen kivitelezhető.

Decor Stone Australia- Ledge Stone Application, previous video - Duration: 3:39. A beltéri holker díszlécek széles méret, – és. Holker díszléc, holkerléc a stukkógyártó webáruházában kedvező áron.


Gyors és egyszerű beépítés, előregyártott elemek, kiváló minőség! Azonnali szállítás! A stukkót ragassza fel a fal és mennyezet felületére, majd finoman nyomja rá a tapadási felületekre. Információ stukkók, díszlécek kiválasztásához. A stukkók területén is hatalmas változások mentek végbe az elmúlt évtizedek alatt, amikor a 80-as években elkezdôdött hazánkban is az igény, az egyedi, otthonos lakáskialakításra és elindult a külföldi áruk és ezzel együtt egyfajta ízlésvilág beáramlása az országba.


Egyedi stukkó, díszléc gyártása! Felújít, pótolni szeretné régi, szép gipsz stukkóit? Régi sérült stukkók cseréjéhez, pótlásához stukkó készítés a megoldás: egyedi gyártásban megrendelni. A stukkók és díszlécek változatos módjait kínálják a lakásdíszítésnek.


Habár az egykori gipszből készült stukkókat mára felváltották a habkönnyű polisztirol és hungarocell termékek, ugyanazt a lenyűgöző hatást lehet velük elérni dekorációs elemként. Megrendelt ablakaihoz most ingyen párkányokat biztosítunk! Redőnyeink most rendkívűl kedvező áron kaphatóak!


Felmérés és árajánlatkészítés ingyenes!

A holker díszléc olyan díszítőelem, amelyet belső térben a mennyezet és az oldalfal találkozási pontjához ragasztanak. Polisztirol sarokléc, nikecell szegőléc, hungarocell szegélyléc néven is ismert - egyfajta dekorációs szegélyként helyezkedik el a sarokban. A belső téri holkerlécek sajátos hangulatot adnak a falnak, hiszen az egykori gipszstukkók megjelenését. A fűrészporos tapéta javítása is viszonylag egyszerűbb más tapétáknál, mivel a kész felületet még festés követ.


Tisztasági festés árak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések