2019. február 14., csütörtök

Mdf marásminták

MDF ajtófront marásminták Az alábbi marásmintákat selyemfényű és magasfényű festett, valamint vákumfóliázott bútor ajtókhoz szoktuk alkalmazni. A 1marásmintán kívül egyedi elképzeléseket is meg tudunk valósítani. Ahhoz viszont külön programot kell írni, ami plusz költséget jelent. Marásminták választéka: Az ajtófrontok anyaga egy oldalt fehérre laminált MDF lap (Az ajtók belső fele mindig fehér).


Az MDF lap sűrűségének és homogenitásának köszönhetően lehetővé teszi, hogy a felületbe marásmintákat tegyünk.

A minta késprofilok és az élmarás profilok szabadon kombinálhatóak. Az egyedi konyhabútoroknál használ ajtók, fiókok marásmintáit és színeit mutatjuk be. Teak Kubai vászon Erezett bronz Barna bőr Platina bőr Matt körte IV.


Mély marásmintájú MDF ajtófront Marásminták. Választható ajtófront színek. Válogasd össze a konyhabútorodhoz szükséges elemeket és azonnal megkapod a pontos árat féle árkategóriában!


Alsó elemek Felső elemek Mag.

Fóliás (magasfényű fólia színben és antikolva is) és festett változatban kapható. Iratkozzon fel, hogy megajándékozhassuk konyhabútor képekkel. Ajtó frontok színminta, marásminta válogatás.


Nmarásmintú ajtó. Színminták, marásminták , munkalapok konyhabútorokhoz. Budapest közelében Érden, a Kényelem Bútorházban. Nett Front Kft minőségi bútorajtók gyártása és értékesítése, két év garanciával, kedvező szállítási kondíciókkal és versenyképes árakkal. A szabvány marásminták csak a hozzájuk tartozó élmegmunkálással kérhetők, ellenkező esetben új marásmintát eredményez, egyedi árképzéssel.


Az MDF lapból készült konyhabútorok minősége kiváló, hiszen az MDF egy fokozottan vízálló faforgácslap. Szerkezete igen sűrű, így a sík felületek képzése mellett, lehetőség van a különböző marásminták kialakítására is, a hagyományos formáktól egészen az extrémekig. Mind klasszikus, mind pedig modern. Marás, és színminták konyhabútorhoz. Marásminták , és színek az MDF konyhabútorokhoz (Gyártóüzem:10):Fehívjuk a figyelmet, hogy a cm-nél keskenyebb konyhai üvegajtók minden marásnál, minden esetben, osztás nélkül készülnek.


TERMÉKISMERTETŐ FÓLIÁS MDF BÚTORAJTÓKHOZ, PÁRKÁNY- ÉS FÉNYLÉCEKHEZ. Tartalomjegyzék Termékismertető Széria méretjegyzék Marásminták 1.

Antikolt frontok Rusztikus, antikolt frontok Kiegészítők Festett. Klasszikus konyhabútorainkat a jellegzetes marásminták és az elegáns kiegészítő elemek mutatják be a legjobban. Minden konyhabútorunk egyedi tervezésű, így bármilyen méretben és színben elkészítjük Önnek. Az MDF lapnak köszönhetően a bútorajtók felülete és élei is marhatóak, ezáltal nagyon változatos platformú bútorfrontok gyártására van lehetőség. A bútorajtók marását a kínálatunkban meghatározott marásminták alapján CNC technológiával végezzük.


A méretre szabott és CNC mart MDF bútorajtók felületkezelése. Az MDF beltéri ajtó jó hang-és hőszigetelő a plusz 6mm-es MDF borításnak és az egyszeres gumitömítésnek köszönhetően Beszerelése gyors és egyszerű, különösebb szaktudást nem igényel és a lakás festése után is elvégezhető. Mdf bútorajtók Portello kizárólag tőlünk új színekkel és fogantyúmart ajtóval is kapható a marásmintája mellett, fóliás és festett változatban.


Továbbá Nettfront bútorajtók különböző marásmintával fóliás és festett színekben kaphatóak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések