2019. február 19., kedd

Takaróponyva fehér

Különösen alkalmas szennyeződés és nedvesség elleni védelemre. A szőtt takaróponyva univerzálisan használható, és így profi használatra, például a ház szél elleni védelmére vagy az utánfutó letakarására is alkalmas. Univerzális felhasználású takaró ponyva Fehér (fényvisszaverő) színben, többféle méretben. Lemosható, minden sarkon és minden méteren lefűzőkarikával van ellátva, élei megerősítettek.


Cégünk db-os autóflottával rendelkezik, így kiegészítve a csomagküldő szolgálatokat, 1db Dacia, 1db Renault és egy Ford Transit biztosítja az áruk, megrendelések gyors és időre történő kiszállítását.

Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Szélessége m, hosszúsága m. Tetszik: jó a minősége. Jó lenne, ha 3xm-es, vagy 4x6m-es is készülne ebből az anyagból, ami igazán kiváló minőségű és kiállítású, csak amire mi használjuk, arra sajnos nekünk rövi de még így is örülünk, hogy van! A ponyva vagy takaróponyva az egyik legjobb, legegyszerűbb és nem utolsó sorban, a legköltséghatékonyabb módja annak, hogy értékeinket megóvjuk az esőtől, a jégtől, a penésztől, a szennyeződésektől vagy akár a napsütés káros hatásaitól.


A takaróponyvák segítségével hosszan élvezheti a család a kerti bútorokat. Minden ami kertészet, borászat.

Rengeteg kerti kút, falikút, demizson, locsolótömlő, locsolás technika, borászati kellék közül válogathat. Napkollektor takaróponyva az általunk árusított készülékre méretre szabva. Igény esetén lehet kérni fehér áttört anyaggal is – az árat is egyedileg adjuk meg.


Classic R Corral vezeték, 6x20mm SSW, fehér 500m. Elérhetőség: Utolsó db. Fehér , fekete, sötétszüre,kék- fehér színekben. Sokoldalú, strapabíró ponyvánk ideális kerti bútorok, utánfutók, autók, hajók, motorok, építési területek és építési anyagok letakarásához, de használható nyitott utánfutókkal vagy platós autókkal, sőt, akár sátor alátétként is szolgálhat.


Ingyenes házhozszállítás Budapesten és közel 1településen! ORSZÁGOS KISZÁLLÍTÁS, Online bankkártyás fizetés! Sokoldalú, strapabíró takaróponyvánk ideális melegházak építéséhez, valamint kerti bútorok, utánfutók, autók, hajók, motorok, építési területek és építési anyagok letakarásához, de használható sátoralátétként is. Szövet erősítéses, fehér színű, PVC takaróponyva különböző méretekben, cm-ként rögzítő karikákkal szerelve.


Takaróponyva méretek: 2x3. Használható sátor, elősátor alá vagy szabadban takaróponyvának. Eltérőek az igényeink, más a stílusunk. Ezért mi a személyre szabott, egyedi termékekben hiszünk.


Cégünk valamennyi kültéri és beltéri textíliával kapcsolatos szolgáltatást összefogva áll az Ön rendelkezésére.

Könnyen tisztítható. Az oldal jelenleg ZÁRVA van! Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.


Ponyvamester Kft vegyes galériája, ponyva, sátor, rendezvénysátor, takaróponyva , molinó képek. KÉRJÜK KEDVES VÁSÁRLÓINKAT, HOGY A KIALAKULT JÁRVÁNYÜGYI HELYZETRE TEKINTETTEL A SZEMÉLYES MEGKERESÉS HELYETT KIZÁRÓLAG TELEFONON KERESZTÜL VAGY E-MAIL-ES FORMÁBAN VEGYÉK FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT. Ponyvából készült termékekre általánosságban elmondható, hogy nagymértékben mobilisak (gondoljunk csak arra, hogy egyszerűen össze lehet hajtani), viszonylag olcsóak, kis helyen is elférnek, számtalan helyen felhasználhatóak, nem igényelnek különösebb ápolást, gondozást, éppen ezért hosszú élettartamúak, anyagától függően akár évig is használhatóak a.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések