2019. február 12., kedd

Jamina mázas cserép

Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. A világ legelterjedtebb tetőfedő anyaga. Ezek a tetőcserepek ma is divatosak és nagy hagyományuk van hazánkban.


A cserép ára függ a szállítás helyétől! A házhoz szállítás 1m2-től ingyenes. Bontott jamina mázas cserép eladó. Jamina mediterrán cserép duj nem bontott. JAMINA CSERÉP , eredeti ellenőrzött és értékelt eladóktól – Vásárlás akár regisztráció nélkül, házhoz szállítás, pénzvisszafizetési garancia a Vatera.


Csárdás is volt, mázas , sötétbordó, barna ill. Olcsó eladó új és használt békéscsabai jamina cserép. Akciós cserép , tetőcserép akár házhozszállítással is!


Kerámiacserép kerámia tetőcserepek tetőcserép. Regisztráljon, és próbálja ki az aprohirdetes. Eladó új, használt és bontott cserepek - építőanyag, anyag apró az aprohirdetes.


Cserép apróhirdetés ingyen. Esetleg a súlya érdekelne. Féltetőre kerül fel, a tervezéshez szükség lenne az adatokra. Előre is köszönöm ! A Keringő rusztikus felületű tetőcserép, amely mediterrán hangulatot kölcsönöz a tetőnek.


Tetőléctávolság: 3cm. A közepes fedési méreteket db cserép egymáshoz illesztésével ellenőrizni kell, mivel az égetett agyagtermékek mérete a megengedett tűréshatárok között változhat. Van belőle kb darabom, de nem illik a sorba úgyhogy eladnám, de nem tudom hogy milyen néven hirdessem meg. Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet!


Ha Ön a tulajdonosa ennek a webcímnek, akkor az admin oldalon keresztül tetszőleges tartalmat állíthat be ehhez a domainhez. Ha bővebb tájékoztatásra van szüksége bátran írjon ügyfélszolgálatunknak. Pl: jamina cserép ( már nem kapható ) ott a léc kiosztását fellülről kellett kezdeni.


Ez felújjításnál jelent gondot új tetőnél viszont sima ügy. Nem kell erősebb tető csak erősebb tetőléc. Itt a cserép súlya kg. Tehát meső terhelés kg.


TONDACH kerámia cserép akció. Van köztük néhány darab záró elem is és kb. Régi jelzett Zsolnay kisméretű cserép ,tarajos kúpokkal. Kapu előtetőre,esővédő. A kerámia cserepek nem anyagukban színezettek, hanem „csak” mázas bevonatot kapnak, ezért ez a bevonat egy erős jégeső, például dió nagyságú jég hullásakor könnyen károsodhat.


Ezzel szemben a betoncserepek teljes anyagukban színezettek, ezért sokkal jobban ellenállnak a jégesőnek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések