2019. február 13., szerda

Szerelvénybolt kft

A reggelik során partnereinknek a szakma újdonságaiba nyújtunk betekintést. Kiállítóink készségesen válaszolnak minden kérdésre, bemutatják termékújdonságaikat, megoldásaikat. Szerelvénybolt Kft. Közel éve nyújtunk egyedi igényekre szabott megoldásokat ügyfeleinknek víz-, gáz- vagy fűtésrendszer kiépítésében, illetve szaniterek és burkolatok területén.


Webáruházunkban online vásárolhat épületgépészeti termékek széles választékából Víz - Gáz - Fűtés szerelvények. Nagykereskedelmi webáruház.

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Minden jog fenntartva. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat. Széles választék, alacsony árak, számos akciós termék, gyors megbízható szállítás. Sziget szerelvény Kft.


Tájékoztatjuk minden kedves régi és új ügyfelünket, hogy üzletünk elköltözött. Továbbra is várjuk Önöket megújult bemutatótermünkbe, bővített raktárkészlettel, azonnali kiszolgálással. Akkor SZERELVÉNYBOLT KFT.

Víz- gáz- fűtés szerelési anyagok, fürdőszoba berendezések, kazánok, radiátorok, csövek, szaniterek és csaptelepek. Ha egy átlagos honpolgár vagy, akkor ebben a kategóriában fogsz találni megfelelő víz-, gáz-, fűtésszerelvényeket: Normál háztartásba méretezett kazánok, szivattyúk, bojlerek, radiátorok és sok egymás, ami a fürdőszobába, konyhába való. Ingyenes házhoz szállítás. Udvarias kiszolgálás. Szakmai tanácsadés.


Fő profilunk: víz-,gáz-, fűtési szerelvények forgalmazása. Ekkor lettünk KLUDI alkatrészforgalmazó partner. A folyamatos piaci jelenlét, a partnereinkkel való szoros együttműködés eredményeképpen jutottunk el a mai szintre. Konvektor, villanybojler, termosztát, szerszám raktárról azonnal.


DAB A DAB Olaszország egyik legnagyobb szivattyúgyártója. Számos iparágban és háztartásokban is alkalmazhatók szivattyúrendszereik. Termékkínálatukban a fűtési és légkondicionálási keringetőszivattyúk, szolár szivattyúk, szennyvíz átemelők, házi vízellátók és nyomásfokozók is megtalálhatók. Felhasználói és ivóvíz higiénia a szaniterhelyiségekben Ma ez fontosabb, mint korábban bármikor.


Legyen szó kórházak, idősek otthonainak vagy iskolák szaniterhelyiségeiről vagy egyszerűen csak az otthonainkról - a legfontosabb a tökéletes higiénia fenntartása. UniCredit Bank Hungary Zrt. Bútorszerelvény bolt és webáruház Budapest: bútoripari szerelvények, asztalos kellékek, bútoralkatrészek nagy választékban.


A GC ONLINE PLUS egy olyan jelszóval védett oldal, ahol a regisztrált ügyfeleink tájékozódhatnak a forgalmazott termékeinkről és rögzíthetik megrendelésüket, árajánlatukat. Burkolatok, kádak, szaniterek, zuhanymegoldások, bútorok és fürdőszobai kiegészítők óriási kínálata.

Melyik üzletünk van Önhöz legközelebb? A(z) ' SZERELVÉNYBOLT' KFT. Kazánok és készülékek. Rugalmas munkavégzési hely) friss állásajánlata: építőanyag projekt értékesítőt keres állás, területen. További több száz hasonló álláshirdetés a Profession.


Az adózás utáni eredmény minden évben pozitív volt. Padlólap, csempe, szaniter, szerelvény, fürdőszobai felszerelés szakértő. Amennyiben még nem készült föl anyagilag a fűtéskorszerűsítésre, időlegesen tökéletes megoldás a Megatherm Kft.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések