2019. február 18., hétfő

Lábazatfesték színek

A felületeket alaposan meg kell tisztítani, a felület por, zsír, olaj, korom, egyéb szennyeződésektől és laza részektől mentes legyen. AQUAKOLOR színezőfesték hozzáadásával színezhető is. Rövid leírás: A festék külső és belső térben egyaránt alkalmazható lábazatok, palából készült tetőfedő elemek, beton cementvakolat és cementkötésű faforgácslapok díszítő és védő festésére. Kiváló időjárásállóságú, szilikonadalékot tartalmazó, korszerű termék.


Tartós, esztétikus, jó pára- és légáteresztő, víztaszító bevonatot biztosít.

Az AKROPENTA pala- és lábazatfesték vízzel hígítható, oldószerként vizet tartalmazó diszperziós festék, amely a felvitel után a víz elpárolgását után rugalmas, kiváló tapadású filmet képez. A kialakult festékbevonat matt, fény- és időjárásálló, jó légáteresztő és páraáteresztő tulajdonságokkal rendelkezik. Aki a legegyszerűbb és leggyorsabb megoldásra törekszik a lábazat felújításakor, használhat lábazatfestéket. A korszerű lábazatfestékek kiválóan ellenállnak az időjárás viszontagságainak.


Jó pára- és légáteresztő tulajdonságúak és víztaszító bevonatot képeznek. Homlokzatfestékek vásárlása és rendelése az OBI-nál. A színes jelölés a színkeverő géppel is rendelkező partnereink címét mutatja.

Házunk lábazata a homlokzat legalsó, az alapnak a talajból kiálló része. Térképes üzletkeresővel találja meg könnyen az Önhöz legközelebb lévő viszonteladóinkat. Készülhet kőből vagy olyan más építőanyagból (pl. téglából, betonból), ami nedvesség- és fagyálló. A HÉRA lábazatfesték felhasználásra kész állapotban kerül forgalomba.


Amennyiben mégis hígításra van szükség, az első réteghez max. Falfelülettől függően, különböző alapanyagú és minőségű falfestékeket javasolnak a szakemberek. A legáltalánosabban elterjedt falfestékekek a színes és fehér diszperziós – azaz vízzel oldható – falfestékek.


Az Önnek szóló személyre szabott üzenetek megalkotásához profilokat hozunk létre, és elemezzük a velünk való érintkezését. Cellkolor fafesték színek , Trinát zománcfesték árak, Vizes alapú kültéri magasfényű, selyemfényű. Durol kerítés festék, Beltéri ablakfesték. A színmintán található színek nyomdatechnikai okokból kismértékben eltérhetnek a valóságtól. Free Shipping Available.


Money Back Guarantee! Policolor lábazatfesték. A monitoron megjelenő színek eltérhetnek a valóságostól!

Akropol - pala, lábazat és beton festék. Lábazatfesték ,Betonfesték,Falfestékek. Hőszigetelő rendszer webáruház folyamatos akció,hőszigetelő rendszerek,szigetelés,kőzetgyapot hőszigetelés, üveggyapot hőszigetelés,utólagos hőszigetelés a legjobb árakon. Az aquapala egy matt, időjárásálló, jó minőségű univerzális beton-, cserép-, pala- és lábazatfesték.


Kiválóan alkalmas pala, betoncserép, beton, téglafal, természetes kő, vakolat és fa bevonására. Használható homlokzatokra és a nagyobb igénybevételnek kitett belső falfelületekre. Beltéri falfestékek vásárlása és rendelése az OBI-nál.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések