2019. február 8., péntek

Poliuretán hab

Poliuretán hab

A Szórt purhab szigetelés alkalmazható: padlásfödém, tetőtér, lapos tető, hullámlemez és hullámpala víz és hőszigetelésére. A képgalériában mindenki megtalálja az igényének megfelelő képet. A komponensek felmelegítve kerülnek kifújásra, ebből kifolyólag csak a megfelelő felületi hőmérsékleten alkalmazható. Ha a hőmérséklet nem megfelelő, úgy a forrón szórt komponenseket a környezeti hőmérséklet visszahűti és így nem.


Sejtszerkezetük szerint a poliuretán hőszigetelő habok fajtáját különböztethetjük meg: nyitott cellás és zárt cellás habok. A nyitott cellás hab szórással felvitt, vízbázisú hab , amellyel rengeteg pénz takarítható meg, miközben hozzájárul egészségének megőrzéséhez is. A polietilén fóliát lehetetlen teljesen tökéletesen egymással összeragasztani, így. A szórást követően 1. Trabant sem a Mercedes-sel. Ez az anyag a szigetelők Mercedes-e!


Szoros cellaszerkezetének köszönhetően, anyitott cellás habnál merevebb, sűrűbb habot (keményhabot) produkál, ami kiváló hőszigetelési tulajdonsága mellett. Zárt cellás, szórt poliuretán hab. A zárt cellás, szórt poliuretánhab szinte bárhol alkalmazható. Mivel zárt cellás szerkezetű, ezért vízszigetelő anyagként is felhasználható.


Különleges tulajdonsága, hogy párazáró hatású, így nem igényli párazáró rétegek beépítését sem. EU-ban az összes poliuretán hab CFC-mentes. HCFC-mentesek is a megújuló alapanyagokat többféle felhasználási célra szolgáló habok el?


A Graco szóró berendezések segítségével a purhab szigetelés egyszerűen feljuttatható a felületre, és tökéletes. MASTERFOAM poliuretán hab. Egykomponensű PUR rögzítőhab, mely a levegő nedvességének hatására köt.


Használat előtt a flakont fél percig rázni kell, majd a felhordó csőrt a szelepre kell csavarni és a palackot fejjel lefelé tartva az üreget félig kitölteni. Cégünk által forgalmazott poliuretán hab rendszerek technikai adatlapjai, minősítései. A választott anyagból szükséges kalkulált vastagság, a hordozó és fedő felületek hővezetési tényezőinek becsült értékeivel. Széles körben alkalmazzák az építőiparban, például szendvicspanelek hőszigetelő rétegeként, nyílászáró tokok illesztésénél, illetve újabban magában az ablakszárnyban is.


A poliuretán hab két folyékony komponens reakciója révén kialakuló műanyag hab. Magyarországon napjainkban kezd elterjedni a szórt poliuretán. A hőszigetelés mellett fontos a megfelelő higiénia is. A légáteresztő képesség kiváló poliuretánhab termékekkel rendelkezik. Természetesen a poliuretánhab matrac fontos előnye a jó hordozhatóság.


Ezek a matracok a tekercsbe kerülnek a kényelem érdekében, mert nem félnek a deformációtól. Ahogy a fent említett termékek, úgy a hőszigeteléshez használt poliuretán hab sem jelent semmilyen környezeti veszélyt, vagy egészségügyi ártalmat. Szórt poliuretán habbal dolgozunk, a lehető legjobb ár-érték arány érdekében.


Hő- és vízszigetelésre egyaránt kiváló, méltán az egyik legnépszerűbb szigetelőanyag az építőiparban. Nyitott cellás szórt hab. BASF Poliuretán alapanyagok.


Minden PUR alkalmazási terület részére kínálunk alapanyagokat, poliolokat, izocianátokat, katalizátorokat és segédanyagokat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések