2019. február 13., szerda

Leier castrum ár

Leier Kaiserstein CASTRUM antik térkő. Az életvidám, természetes és finoman árnyalt színek valamint a finoman struktúrált felület fényárnyék játéka életörömöt visz az Ön kertjébe. Egy különösen választékos és elegáns kerti burkolat sokrétű felhasználási lehetőséggel. A cm-es köveket Castrum antik burkolatának elkészítéséhez vegyesen szállítjuk majd féle hosszúságban.


Tisztelt Vásárlóink! A koronavírus járvány miatt, a kormányzati intézkedéseknek megfelelően üzleteink hézköznap 15:óráig tartanak nyitva. Elegáns kerti burkolatot alakíthat ki. A falazat antikolással és finomszórással nemesített felülete biztosítja az építmény természetes kinézetét.


Térburkolatot vagy falat épít kertjében? A téglavörös Patio antikolt felületével térburkolatához és falazatának építéséhez is remek választás lehet. A tömörítés után 1-héttel a fugák éles homokkal történő besöprését újra el kell végezni, igy kapjuk meg a végleges felületet. A CASTRUM lépcsőblokkot megrendelésre, egyedileg méretre szabott elemekből szállítjuk. Az oldalunkon jelzett térkő árak BRUTTÓ árak, az ÁFÁT tartalmazzák!


Galéria CASTRUM térkő. A térkövek sorokba történő rendezésével egy természetes, mozgalmas megjelenésű egyedi burkolatban gyönyörködhet. A TAVERNA térkő nagyszerűsége a ház körüli burkolt felületek fantáziadús kialakításában mutatkozik meg. A sikeres megjelenés titka az egyszerű formákban, szép színekben rejlik.


Tento web používa cookies. Szín: marrone natúr, kagylóhéj, füstantacit, ír moha, gesztenye, riolitsárga, marrone antik, kagylóhéj antik, füstantacit antik, ír moha. Keresgélj az őszi akciós kiadványban, és rendelj ONLINE olcsóbban. Ha építkezni szeretne a Rácz Tüzépet keresse! Tüzép bemutatóterem és építőanyag kereskedés az Ön igényei szerint.


Helyszíni tanácsadás és online webáruház országos kiszállítással. Térkö árlista, betonlap árlista. Kedvezményes térkö ár egész évben!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések