2019. február 22., péntek

Homokfúvott hatású festék

Kész is a homokfúvott hatású poharunk. A szatináló festék színei egymással keverhetőek. A citromsárgába pici kéket. Vizes alapú, vízállóra száradó áttetsző festék , szatinált hatású felületek készítéséhez.


Továbbá homokfúvott , vagy jeges hatás eléréséhez is alkalmazható. Homokfúvott , vagy jeges hatás. Magas dekorációs hatású aeroszol - homokfúvott vashoz hasonlít. Nincs szükség rozsdavédő festék használatára. Fémre, fára és műanyagra.


Kevesen ismerik a szatináló festékben rejlő lehetőségeket, ezért mutatunk néhány egyszerűen és gyorsan elkészíthető ötletet, amellyel látványos homokfúvott üveg hatást lehet elérni. Szatináló festék - Frost effekt paint. Vízbázisú, opálosan áttetszőre száradó sűrű festék , homokfúvott , jeges hatású felületek készítéséhez.


Cseppállóra szárad. Az átlátszóra száradó Gélpasztával, és a kontúrozó festékekkel kiválóan kombinálható. A festőkésre tegyünk mindkét színből. Miután megszáradt a vékony réteg, csiszoljuk vissza egy csiszolópapírral, ami lehet durvább és finomabb is.


A csiszolás után a doboz alsó részét antikoló pasztával (umbra) kenjük le, hogy rusztikusabb hatású legyen. Otthonában, háztartásában és kertjében használt eszközök, festékek, szerszámgépek nagy választékban. A FESTÉK BÁZIS Zrt. FESTÉKNEK nem szabad kárt okoznia KEZELENDŐ FELÜLETBEN, vagy tétlenül tűrnie, hogy a KEZELENDŐ FELÜLET bármilyen kárt szenvedjen. A jól kiválasztott FESTÉK engedelmeskedni tartozik a KEZELENDŐ FELÜLET elvárásainak, kivéve, ha ezek az utasítások az első pont előírásaiba ütköznének.


Az elkészült FESTÉK. Fél-fedő, az alapfelület színét jelentősen megváltoztatja, de egy rétegben a mintázatokat nem fedi el. Más UnikromPearl változatokkal is kombinálhatod összekeverve, vagy egymásra rétegezve. A lényeg, hogy a henger felületén ne legyen összegyűlve festék és maradjon olyan a görgő mintha száraz lenne. Görgesd végig a festőhengerrel a festősablon felületét enyhe nyomással.


Ha túl erősen nyomo akkor ki fog folyni a festék a szivacsgörgőből és beszivároghat a sablon alá is. A profi festők gyorsak, hatékonyak és olyan technikákat dolgoztak ki, amelye remek eredményekhez vezetnek, miközben a festés egyszerűnek látszik. Minden egyes festő egy picit eltérő módszerrel és igényekkel dolgozik, de a profik mind ismerik a jó festés titkait, mi pedig munka közben nekik segédkezve most összegyűjtöttük ezt a alapvető trükköt.


A jó minőségű spray festék alá, ha nem lesz aktív használatban a tárgy, a felületén a festék jól tapa és nem szívja nagyon a színt nem szükséges alapozó festékréteget felvinni. A kültérre szánt és a használati tárgyakat, bútorokat mindenképpen anyagának megfelelő alapozó sprayfestékkel alapozzunk. Megtisztított üveg, vagy mázas kerámia felületére száraz szivaccsal hordjuk fel vékonyan.


Mosogatható lesz a díszített tárgy, ha a festék teljes száradása után, kb. A megtisztított üveg vagy mázas kerámia felületére száraz szivaccsal hordjuk fel vékony rétegben! Szivacsecsettel könnyen felvihetjük az üveg fellületére.


Száradás után transzferálhatjuk, díszíthetjük különböző dekorációs anyagokkal. FIGYELJ A SZÍNVÁLASZTÁSRA! Pentart szatináló üvegfesték sárga színben. Budapest, Nagytétényi út 100.


Fedezd fel szjotunderke „Kreatív kellékek: Festékek” nevű tábláját, amit 8ember követ a Pinteresten. További ötletek a következővel kapcsolatban: Kreatív, Narancsolaj és Filctollak. Weboldalunk használatával jóváhagyod a sütik használatát. Az akrilfestéket az olajfesték helyettesítésére használják manapság. Előnyük hogy vízben oldódnak és gyorsan száradnak, tehát a művésznek nem kell várakoznia a rétegek felvitele alkalmával.


Ez a festék nincs negatív hatéssal az akvarellre. További előnye, hogy a színeket a maguk teljességében adja. Nyomtatható médiák, melyeket forgalmazunk.


OneWayVision), homokfúvott - hatású üvegfóliák, egyedi igényeket is kiszolgálunk - megrendelésre speciális effekt - fóliákat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések