2019. február 4., hétfő

Tüzifa árak mázsa

MJ, ami alig marad el a kemény tüzifák fűtőértékétől (tölgy, bükk, gyertyán). Az akác tüzifa fűtőértéke 14. Ezen felül az akácnak további előnye még, hogy fülledésre nem.


Irányadó árak havonta változhatnak. A változásokról honlapunkon tájékozódhat.

Egyszerre ömlesztett m³-t szállítunk (megközelítőleg mázsa vagy erdészeti m³) kuglizott és aprított tűzifából. Kérjük, figyelmesen olvassa el, és csak akkor kérdezzen telefonon, ha a válasz nincsen leírva. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy az alábbi árak a szállítóink által a rendelkezésünkre bocsátott fa árától is függenek, tehát a fakitermelői árak.


Rendeljen a legjobb minőségű tüzifa fajták közül, (akác, tölgy, bükk, gyertyán) most kedvező feltételekkel, megfizethető és korrekt áron. Gönczi Tüzép - Tavaszi gyertyán kuglis és hasított tűzifa akció! Tekintse meg akciós termékeinket! Szerzői jogi védelem alatt álló oldal.


Tüzifát kis tételben csak Budapest környékén tudunk szállítani!

Kiváló tűzifa, könnyen gyulla lassan szép lánggal ég, kellemes meleget áraszt és nem érzékeny a tárolásra, akár vizesen is könnyen begyullad. A tüzifa eladás egyik jellemző kritériuma az a mértékegység ami a vásárlás folyamán szóba kerül. Mázsára vegyem vagy köbméterre? Ha mázsára veszi az ember a tüzifát ha frissen kivágott tüzifa akkor bizony veszünk egy csomó vizet is.


Tehát ez látszólag lehet olcsó de ha kiszárad levonhatjuk a víz súlyát nyugodtan és már nem is lessz olyan olcsó. Vegyes kemény hasított tűzifa kandalló- vagy kályha-kész méretre hasítva. Hány mázsa egy erdei köbméter tűzifa? Az erdei köbméter azt jelenti, hogy egy méter hosszúra vágott tűzifa méter magasra, sarangba van rakva.


Az erdei köbmétert mázsa átlagos szárazságú fával szoktuk átváltani. A fenti tüzifa árak garantált mennyiségekre vonatkoznak, amelyről mázsa alapján történő elszámolás esetén mázsálással, űrmérték alapján történő elszámolással a térfogat felrakás utáni szemrevételezésével győződhet meg. Telepünkön a legmodernebb gépekkel állítunk elő folyamatosan jó minőségű, nagy mennyiségű tüzifát. Pl: a fa mérete, fajtája, egészségi állapota, valamint a lebontási terület nagysága. A favágás árát több tényező befolyásolja.


Amikor a fa kivágásra kerül, akkor a súlyának körülbelül a felét víz teszi ki. Ilyen állapotában még nem érdemes megvásárolni, hiszen minél magasabb a víztartalma, annál rosszabbul ég a tűzifa. A kérdés, hogy lesz a m3-böl mázsa.

Ugyanis matematikai váltószám nem létezik a két mértékegység közt. A mázsában árult fa csak a vásárlók megtévesztésére alakult ki. Különböző trükkök alkalmazására ad lehetőséget.


Először is, aki mázsában árulja a fát, az csak is friss vágású fát fog eladni, melynek. Amikor sohasem látott árakon lehetett fát kapni tavaly, sokan gondolták, hogy talán igazuk van azoknak, akik gázzal fűtenek. Bár az igazi nagy őszi roham még nem kezdődött el, de már most tetten érhető egy tízszázalékos emelkedés, így tovább zárul a gázfűtés és a fafűtés. Most kedvező árak.


Ingyenes házhozszállítás! Ft km-es körzeten belül ingyenes házhoszállítás! A fával való tüzelés hagyománya a régmúltra nyúlik vissza.


Az elődeink számára nem is volt kétséges, hogy tél idején az erdőbe kell menniük, hogy beszerezzék a szükséges tüzelőanyagot. Hasitva érdemes vásárolni, így már nem kell dolgoznia vele. Nézze meg árainkat és láthatja, hogy tényleg megéri.


Szolgáltatásainkról. Telkeskörű szolgáltatást nyújtunk! A tüzelőanyag beszerzésétől a kiszállításon át a behordásig, akár a felpakolásig is. Készleten azonnali szállítással 1. Big-Bag zsákos akác tűzifa ömlesztve.


Tüzifa Akác Ára Budapesten és Pest Megyében.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések