2018. december 6., csütörtök

Szemetes kuka kültéri

A fedeles, csikktartós hulladékgyűjtő, kuka ideális parkokba illetve bármely nyilvános helyre pl. Háztartásu kuka , szemetes , hulladékgyüjtő széles választékban, házhoz-szállítással. Kültéri kuka , Hulladéktárolók, Ipari termékek.


Klasszikus literes kerekű szemetes kuka. Akkoriban 2Liter volt a kapacitása, de megjelenése közel azonos volt a jelenlegi 6 8 12 2literes szemetes kukákkal.

HDPE anyagú, gépi ürítésre alkalmas edényzet, mely az MSZ EN 840-szabványnak. Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Szemetesek vásárlása és rendelése az OBI-nál. Himaxx Premium literes automata szemetes , érzékelővel , elegáns rozsdamentes acél kivitelben.


Szenzoros érzékelővel, amely automatikus fedélnyitást tesz lehetővé a szemét kuka fölé helyezésekor. A szemetesen található gombok segítségével, lehetőség van a kézi használatra is. A higiénikus szeméttárolási megoldás.


Water based supplement to support the gut microbiome.

Minőségi elengáns megjelelenésű. Akár a kertben, a ház előtt, vagy az irodai felhasználásra is ideális. A hamutartó időjárásálló, szélvédett és nagyon tartós, fémből készűlt.


A levehető betétnek köszönhetően a hamutartó nagyon könnyen tisztítható. Kuka része könnyen üríthető. Acél Alumínium Fém Műanyag Rozsdamentes acél. Falba süllyeszthető Falra szerelhető Padlóra helyezhető.


Utcai kuka amit keres? Nálunk megtalálja az Önnek megfelelőt. Gépi ürítésre NEM alkalmas. A szenzoros szeméttárolók a ma létező legmodernebb termékek a szeméttárolók kategóriájában. Terhelhetősége max.


A kuka teteje érzékeli, hogy közeledünk, illetve közeledik hozzá a kezünk, amelyben a szemét van, és magától, érintés nélkül felnyílik. A szürke színű háztartási szemetes kuka űrtartalma liter , anyaga műanyag. A kültéri szemetesek vagy kukák alkalmasak kommunális és ipari hulladék.


Magassága 6mm, átmérője 5mm. Két oldalt és az elején elhelyezett fogantyúi segítségével változtatható a helye.

X 4↕ L Műanyag Szürke, Kék. Ingyenes apróhirdetési portál mindenkinek. Hirdetésfeladás egyszerűen, keresés városok szerint. Infrás szenzoros szemetes kuka , pedálos szemetes kuka.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések