2018. december 17., hétfő

Portálzár 30

A Zárdepo webáruházban feltűnteteet árak minden esetben brutto árak, tartalmazzák a ÁFÁ-t. Az árváltozás jogát fenntartjuk. A weboldalon szereplő minden képi és szöveges információt szerzői jog vé a Zárdepo Kft. Portálzár , Zár, ajtózár, többpontos zár, Kedvező árakon történő kiszolgálás, házhoz szállítással.


Zárak, zárbetétek, lakatok webáruháza. A hengerzárat azért adják hozzá tartozékként mert egy általános méretekkel rendelkező darabbal nem fog működni a zár, ugyanis a tolókavivőja azoknak túlságosan hosszú.

Fémajtókban előforduló zár típus. PVC fém, vagy fa ajtókba egyaránt beszerelhető. We do our best to provide you with accurate information on PORT and work hard to keep our database up to date.


TCP – Disclaimer. This is a free service. A nevében is szereplő csapdás kifejezés azt jelenti, hogy az ajtó becsukásához a kilincset nem szükséges lenyomni, elég becsapni az ajtót, nem nyílik ki.


A termék, Zárbetétek, lakatok széles típus és teljes méretválasztéka, házhoz szállítva, akár. A zárról mindenképpen tudni érdemes, hogy csak úgynevezett iráni zárbetéttel működtethető, ugyanis annak rövidebb a tolókavivője mint a normál társaié és el tud fordulni a zárban.

Normál zárbetéttel nem fog működni! A, Kedvező árakon történő kiszolgálás, házhoz. Az Elzett Róna portálzár váltós, hengerzárbetétes bevésőzár. Egyszeres reteszelésű, jobbos-balos kivitelű. There’s a new Music web player for desktop!


No thanks Check it out. Find out why Close. Závodi Hang - 30. Váltós portálzár cilinderrel. Csak az üzletben megvásárolható. Kívánságlistára Összehasonlítom.


Szakértelem, óriási raktárkészlet, kapcsolódó szolgáltatások. Zárszekrény: horganyzott sárga. Jobbos és balos ajóba egyaránt beszerelhető.


Kérjük, adja meg e-mail címét, hogy kapcsolatba tudjunk lépni Önnel! E-Mail (nem kötelező) Az Ön üzenete:. A(z) Életképek 30.

Portál ajtózár: Keskeny zár, leginkább fém (acél, alumínium) vagy műanyag ajtószerkezetben alkalmazható. Kis méretéből adódóan a zárnyelv csak egy fordulatra zárható, de kapható kibillenő vagy. Komplett portálzár ganitúra zárbetéttel zárcímmel és kilinccsel fekete színben mm-es vagy vastagabb zártszelvényhez.


Egyedi rendelésű cikkeket nem tartunk készleten, igény szerint rendelésre szerezzük be. A beérkezésről és a kiszállítás időpontjáról érdeklődjön értékesítő kollégáinknál! ZR Copper Tube Cutter 3-mm.


Quick, tool-less wheel change. Max thickness: mm. Which News were making the headlines? Silt alu 85-s portálzárhoz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések