2018. december 31., hétfő

Építőanyag dunaújváros

Az építkezésnél rendkívül fontos, hogy az építőanyag pontosan akkor legyen a helyszínen, amikor arra szükség van. Nálunk erre garanciát nyújt, hogy a megrendelt termékeket nem más fuvarozókkal, hanem saját gépjárműveinkkel szállítjuk a megadott címre és időre. Vállalat valamint hat magánszemély részvételével.


OBI internetes oldalán és áruházaiban! Free Shipping Available. Money Back Guarantee!

Avibulb 8x1 mm-es horg acél pop szegecs eladó – használt. Találja meg az Ön számára legmegfelelőbb céget! Avdel gyártmányú nyitott horganyzott acél POP szegecs nagy tételben is eladó. Nagy szilárdságú rögzíté.


Friss Raktáros állások. Olcsó építőanyagok, Építőanyagok árai, Eladó építőanyagok, Építőanyag webáruház. Ingyenes, gyors és kényelmes munkakeresés regisztráció nélkül.


Paksi telephelyünk új szerszámgépes állvánnyal bővült!

Jöjjön el és válasszon kedvére! Ahogy ígértük folytatódik a bővítés! Ha építkezik és nem mindegy, milyen minőséget és főleg, milyen. Oszd meg az oldalt a barátaiddal, ismerőseiddel is!


Hirdetés × Megosztás. Az ügyvezető Árvai Sándor. A vállalkozás Maglódon található és a fő profilja a belföldi szállítmányozás. Fő tevékenysége az építőanyag nagy- és kiskereskedelem. Versenyképes árainknak és megbízható szállításunknak köszönhetően a környező településeken vezető szerepet vívtunk ki a magánépítkezők és a kivitelezők körében egyaránt.


Itt megtalálhatod a(z) Épduker Magyarország Kft. A DDC hazánk egyik meghatározó építőanyag -gyártója, amely cementet, transzportbetont, valamint kavics és beton-adalékanyag termékeket állít elő és szolgáltatásai a betontechnológia teljes spektrumára kiterjednek. Jelenleg két hazai cementgyárban állít elő cementet, Dél-Dunántúlon Beremenden, és Pest megyében Vácott. Acélszerkezetek Ácsmunkák Adótanácsadás Állateledel Állatgyógyászat Állatpatika Apple szerviz Árnyékolástechnika Árufuvarozás Automata kapuk Autóalkatrész-felszerelés Autó-épületüveg fól. A DUTRADE Acéltermékfeldolgozó és Kereskedelmi Zrt.


ISD DUNAFERR Csoport tagja. Dutrade Center ERDÉRT Brizs Kft. Duna-Dráva Cement Kft.

Golenyák Fa-Barkács és Műszaki Áruház Kémény szerelvények - Lakatos és Társa Bt. Rácalmás) Lambda Systeme Kereskedelmi Kft. Még több információ az építőanyag helyek oldalon. Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel gyorsan, könnyedén, akár visszahívást is kérhet.


CRH Magyarország Kft. Ismerje meg az új OKJ szakmáit, találja meg az Önnek ideális tanfolyamot országos képzéskeresőnkben!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések