2018. december 12., szerda

Hörmann akció

RenoMatic szekcionált garázskapu meghajtással együtt most rendkívüli kedvezménnyel vásárolható meg. Találja meg a tökéletes kombinációt! BiSecur távirányítók Bővebben.


A Lorem Ipsum egy egyszerû szövegrészlete, szövegutánzata a betûszedõ és nyomdaiparnak. HÖRMANN termékkatalógus, katalógus. Ez a kaputípus nem felfele nyílik, hanem oldalra.

Ez akkor nagyon előnyös, amikor a garázsfödémet más tárgyak tárolása érdekében szabadon akarják hagyni vagy a kapulapot építési okokból nem lehet a födém alá állítani vagy szerelni. EGYEDI AJÁNLATOK RAKTÁRRÓL, AZONNAL! Megvásárolható többféle méretben és színben, Motoros meghajtással - A szükséges rögzítőkkel együtt, beépítésre készen! Fischbach, légtechnika, ipari ventillátor, szabályzó.


Bizonyára Ön előtt sem ismeretlenek az épületgépészetben alkalmazott kompakt ventillátorok előnyei. A kedvezmények nem vonhatók össze. Egyes Hollóházi termékek kedvezménnyel kaphatók márkaboltjainkban.


A választék boltonként eltérő lehet.

Az akció visszavonásig, vagy a raktárkészlet erejéig érvényes. Tekintse meg akciós garázskapu kínálatunkat és akciós árainkat üzleteinkben. Hőszigetelt garázsajtó akció ! Idén az akciós szekcionált garázskapuk 42mm vastag hőszigetelt elemekből épülnek fel, a belső oldaluk horganyzott. Az akciós kapuk, két kivitelben M közepes és L széles bordás kivitelben, szabvány, és akár egyedi méretben is elérhetők. A távirányító a meglévő (működő) távirányítójáról egyszerűen, pár gombnyomással klónozható.


Amennyiben nincs jelenleg működő távirányítója, úgy közvetlenül az automatikára is rátanítható. Egyszerű, magyar nyelvű útmutatót mellékelünk! KIT-BILLszárnyaskapu mozgató szett BENINCA - Kapumozgató szett kétszárnyas kapukhoz. GOadó, gyalogos bejáró funkció, fix lassítás, kertvilágítás vezérlése, áthaladás.


Az érdeklődők már a Construmán is találkozhatnak az akciós termékekkel, amelyeket április 14. A részletekről érdeklődjön ITT vagy elérhetőségeinken! Ezen belül garázskapuk, kapumozgatók, ipari kapuk és rakodástechnikai berendezések, bejárati, kül- és beltéri, valamint tűzgátló ajtók találhatók meg kínálatunkban, a teljesség igénye nélkül.


KÖVESSEN A FACEBOOKON. GARÁZSKAPU KISOKOS. Legnépszerűbb termékeink. Hörmann nyári decograin akció.

Az akció a készlet erejéig érvényes, amennyiben a Kifutott állapotban van, akkor már csak a normál webshop áron rendelhető. Honlapunk cookie-kat használ, hogy tároljuk a honlapunkon tett lépéseit, továbbá statisztikákat készíthessünk és fejleszthessük szolgáltatásainkat, és marketing tevékenységünket. Az EUROKAPU garázskapu saját termékünk, ezért sokkal rövidebb szállítási határidővel dolgozunk, mint más cégek.


Magyar gyártóként raktárról, azonnal tudjuk teljesíteni megrendelésedet, illetve egyedi igényeidet is teljesítjük.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések