2018. december 25., kedd

Bochemit qb hobby

K ochraně dřeva v interiéru (drobné střešní konstrukce, podlahy) i exteriéru (střešní podbití, pergoly, ploty). Výrobek po aplikaci vsakuje do dřeva, na. The product is designed for handymen and crafts enthusiasts.


The agent can also be applied as a preventive protection of masonry against mould. Kapalný fungicidní a insekticidní vodou ředitelný koncentrát pro dlouhodobou preventivní ochranu dřeva.

Odesíláme v pracovní dny, zpravidla do 3-dnů. Bochemit QB HOBBY Prevence nové dřevo hnědý 1kg Skladem. Személyi óvintézkedések, egyéni védőeszközök és veszélyhelyzeti eljárások 6. Nem sürgősségi ellátó személyzet esetében Viseljünk megfelelő személyi védőfelszerelést. Kerüljük a bőrrel és szemmel való érintkezést. Ne használjuk zárt térben.


Használat közben az evés. Vhodný aj ako preventívna ochrana muriva proti plesniam.

Je určený k impregnaci stavebního řeziva v interiéru i exteriéru. Přípravek poskytuje řezivu dlouhodobou ochranu proti dřevokaznému hmyzu, dřevokazným houbám a plísním. Vodou ředitelný fungicidní a insekticidní přípravek na dřevo. Ak máte už napadnuté drevo drevokazným hmyzom a potrebujete ho zlikvidovať, siahnite po tomto výrobku.


Kč 10Kč bez DPH 12Kč 10Kč bez DPH. Okrem priamej likvidácie hmyzu pôsobí zároveň aj preventívne ako ochrana proti plesniam, hubám a hmyzu. Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Vhodný také jako preventivní ochrana zdiva proti plísním.


Chráni drevo voči drevokazným hubám, plesniam a drevokaznému hmyzu. Určený k impregnaci stavebního řeziva v interiéru i exteriéru, při použití v exteriéru se doporučuje aplikovat přípravek metodou dlouhodobého máčení, případně použít krycí nátěr. PRET pret pelējumu un zilējumu. Koncentrēts, ūdenī šķīstošs, spēcīgas iedarbības ugunsdrošs līdzeklis, kas atbils. Chrání dřevo vůči dřevokazným houbám, plísním a dřevokaznému hmyzu.


Preventivní ochrana dřeva BOCHEMIT QB HOBBY Fungicidní a insekticidní přípravek na dřevo určený k impregnaci stavebního řeziva v interiéru i exteriéru. Kiszerelés:1kg Barkácsolók és kisiparosok aktív segítője kisebb fából készült felületek megelőző kezelésére a penész, fakárosító gombák és a rovarok ellen. Water dilutable wood preservative providing long term protection of wood and masonry in both interior and exterior applications.

Vhodný na ochranu dreva v interiéri (drobné strešné konštrukcie, podlahy) a exteriéri (strešné podbitie, pergoly, ploty). Tetol Hobby használatával a faanyag védett lesz farontó bogarak, rovarok, penész és szu ellen. A fűrészáru színe a kezelés után zöld lesz.


Felhasználási területe: kisebb felületek kezelésére beltérben és kültérben, építkezési fűrészáru megelőző védelmére. Přípravek pro povrchovou a polohloubkovou impregnaci řeziva, krovů a dalšího stavebního dřeva při stavbách a rekonstrukcích v interiérech i exteriérech.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések