2018. december 10., hétfő

Géz anyag

A géz könnyű, puha és szellős pamutszövet, ideális ruhavarráshoz meleg és párás éghajlatokra. Nagyon kényelmes viselet és a testen alig érezhető. Mivel két rétegből készül, egyáltalán nem átlátszó!


Ez a legkellemesebb nyári anyag , és nagyon divatos! Minél többet mossa, annál finomabb lesz! Két szélén szegett géz anyag méteráruban, amely kiválóan alkalmas festésre, nemezelésre. A webáruházban megjelenő fényképek a számítógépek képi megjelenítése közötti különbségek miatt a valóságtól minimálisan eltérhetnek.


Kedves ügyfeleink, ezekben a napokban is klasszikusan működik e-shopunk és a rendeléseit órán belül elküldjük. Dupla géz (double gauze) anyag , MintaMánia. Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.


Természetes növényi eredetű anyag. Kiváló ruházati és lakástextil célokra. Közkedvelt felhasználása: ruhák, ingek, blúzok, nadrágok, asztalterítő, abrosz, szalvéta, lepedő, takaró.


A lent már ősidők óta használja az emberiség szövetek előállítására. A lenvászon anyagaink között van, ami 1. Textil leírásunk folyamatosan bővül. Ha esetleg valamilyen anyag típust hiányol, akkor kérem küldjön egy leírást, jellemzést az adott anyagról annak érdekében, hogy ez a táblázat azok számára is segítséget nyújtson, akik még nem ismereik teljesen az adott textil típusokat.


Manóposta Géz méteráru vásárlás 3Ft! Olcsó Gézméteráru Méteráruk árak, akciók. Nagy nedvszívó képességű steril sebfedők.


Alkalmasak erősen nedvedző, vérző sebek kezelésére, kompressziós fedésére. Anyaguk lágy nemszőtt anyag , melyek magjában különösen erős nedvszívó anyag található. Különböző méretben készül, egyenként steril csomagolásban forgalmazzuk. A Natali Méteráru Webáruház oldalán különböző textilekből válogathat, amelyeket a mindenkori divat szerint válogatunk össze.


Akár lakberendezési ötleteit valósítja meg, különleges textilajándékot készít, vagy pedig álmai ruháját akarja megvarrni – nálunk a Natali Méteráruban megtalálhatja, amire szüksége van, hogy megvalósítsa elképzeléseit. MTA SZTAKI online szótár. Magyarország legkedveltebb szótár szolgáltatása. Magas pamut tartalmú, vékony géz anyag , elsősorban blóznak, ingnek ajánlott, de bélelve alj vagy nyáriruha is varrható belőle. Voile (ejtsd: voál) függöny anyag Az organzához képest sűrűbb szövésű, matt fényű fényáteresztő függöny alapanyag.


Tapinását tekintve testesebb, teltebb szerkezetű kelme. Jól és könnyen konfekcionálható, strapabíró, ezért közkedvelt. Régebben pamutból, ma már inkább lennel vagy poliészterrel kevert pamutból. PARADISE MÉTERÁRU WEBÁRUHÁZ postán maradó küldemény előreutalással: 98-Ft Postán maradó küldemény esetében - ha az Ön településén több posta van - kérjük a megjegyzés rovatban adja meg az Önhöz legközelebb eső posta címét! Fényáteresztő függöny anyagok, akciós függöny méteráru A fényáteresztő függöny funkciójának megfelelően úgy díszíti az ablakot, hogy közben átengedi a fényt, ezáltal megőrzi az enteriőr természetes világosságát, ugyanakkor megakadályozza, hogy kintről betekinthessenek.


Vásárlás: Méteráru árak, eladó Méteráruk. Akciós Méteráru ár! Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Olcsó Méteráru termékek, Méteráru márkák.


Igyekszem mindig olyan anyagot választani neki, ami pamut vagy pamut sztreccs, illetve pamut viszkózzal – a viszkóz anyagú dolgokat magamon is imádom. Most viszont ezzel a “microfiber” anyaggal tanácstalan vagyok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések