2018. december 6., csütörtök

Vászontető impregnáló

Biztos észrevette már, hogy a vászontető tisztítása nem egyszerű feladat. A vászontető impregnáló neked készült! Cquartz Fabric egy hosszan tartó Cquartz bevonat, a szövet kabrió tetőkhöz, belső textilekhez, kárpitokhoz. Egy szuper hidrofób réteget képez, amely taszítja a vizet és a szennyeződéseket, miközben csökkenti a koptató hatást, Uv általi kifakulást, lúgos és savas elemeknek elenáll több mint hónapon keresztül. A víz elleni optimális védelemre.


A szövet puha és légáteresztő marad. A Brestol légáteresztő impregnáló ápolja a tetőszerkezet külső textilrétegét, különösen az erősen használt hajtogatási pontokat, valamint a varratokat tömíti. Felfrissíti a színeket és megóvja az újraszennyeződéstől, védi a szöveteket az időjárástól és a környezeti hatásoktól, a sóktól és a madarak ürülékétől. Nedvesség elleni optimális védelem. Megőrzi a szövet puhaságát és légáteresztő képességét.


Védelmet nyújt, az olaj -, zsírfoltokkal és egyéb szennyeződésekkel szemben. Megvéd az olaj, zsír és szennyeződés okozta foltoktól. Tekintse meg a cabrio tető és vászontisztító termékeinket! Kifejezetten cabrio tető impregnálására fejlesztett spray, mely visszaállítja a cabrio tetők védelmi képességét. Cabrio tető impregnáló.


A tetőt ellenállóvá teszi a környezeti katásokkal szemben. Véd az UV sugárzás káros hatásaival szemben, továbbá hosszan ellenáll a savas esőnek is. Optimális szövetvédelem. Autoglym vászontető tisztító és impregnáló készítmény cabrio autókhoz.


Kifejezetten kabriolet vászontető tisztítására és védelmére fejlesztett prémium autóápolási vegyszer. Honlapunk azért használ cookie-kat, hogy fokozza az Ön számára nyújtott élményt. Honlapunk használatának folytatásával Ön hozzájárul a cookie-k használatához. A vállalkozás alapját a Molybdéndiszulfid.


Kattints és találd meg a legjobb árat az. Alapos és kímélõ tisztítást tesz lehetõvé. Bmw ecabrio dach po impregnacji Liqui Moly. Große Auswahl und Gratis Lieferung durch Amazon ab. ML VÁSZONTETŐ TISZTÍTÓ SZÓRÓP.


Minden kabrió ponyvához. Gyors és alapos tisztítást biztosít még makacs szennyeződések esetén is. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Az autófényt nem károsítja.


Kínál Liqui Moly cabrio vászontető impregnáló 4ml: Személyes átvétel vagy futár. Ft Új alkatrészek minden típushoz. Különösen ajánlott az igénybevett felületek tisztán tartására, mint például üléshuzat, vászontető , szövettel bevont egyéb felületek. Használat: Permetezzen egyenletesen a felületre kb. Ha cseppek képződnek a szövetre az alkalmazás után, azonnal.


DefektJavító Spray. Válasszon a(z) MÁRKÁK SZERINT LIQUI MOLY termékcsoport termékeiből a(z) RS Oil Kft. Autólámpa webáruház, hogy mindenki biztonságosan autózhasson!


A kérdésem a tapasztalt cabrio tulajdonosokhoz szól. Tervezek egy Audi acabrio-t venni, a gond garázs híján az autó kint állna. Télen a fagy tönkreteszi a tetőt?


Impregnáló szereket milyen gyakran érdemes használni?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések